Kad ir numanydama, kokio dėmesio sulauks per sužadėtuves jos dėvima suknia ir kaip išsamiai ji bus aptarinėjama, M. Markle nepabūgo drąsiai pademonstruoti puikų skonį ir išmanymą.

Svarbią ir, žinoma, begalės smalsuolių lauktą akimirką M. Markle vilkėjo britų aukštosios mados prekės ženklo „Ralph & Russo“ suknelę. Su šiuo rankų darbo apdaru amerikiečių aktorė atrodė tarsi pasiruošusi žengti raudonuoju kilimu.

Begalės laiko ir pastangų pareikalavęs žinomų mados namų kūrinys, kaip skelbia „Daily Mail“, atsiėjo 56 tūkst. svarų sterlingų (63 tūkst. eurų). Kensingtono rūmai patikino, kad drabužis buvo „pirktas asmeniškai“.
Oficiali Meghan Markle ir princo Harry nuotrauka

Vaidmeniu seriale „Kostiumuotieji“ („Suits“) išgarsėjusios moters pasirinktas „Ralph & Russo“ dizainerių kūrinys – vienas iš 2016 metų rudens ir žiemos kolekcijos egzempliorių. Tai žemę siekianti juodo tiulio suknia. Bene didžiausią įspūdį daro tiulio raukiniais apsiūtas šilkinis organzos sijonas. Prašmatnumu nenusileidžia ir aukso spalvos siūlais siuvinėta viršutinė dalis.

Sprendimas tokia svarbia proga pasipuošti Londone veikiančių mados namų kūriniu rodo, kad santuokai su Didžiosios Britanijos karališkosios šeimos atstovu besirengianti moteris puikiai suvokia, kokias priedermes netrukus teks prisiimti ir yra nuoširdžiai pasiryžusi populiarinti britų mados kultūrą.

Karališkosios šeimos įvykius akylai stebinti publika iš pradžių turėjo progos išvysti spalvotą sužadėtinių fotografiją, kurioje matyti tik suknelės viršus. 36-erių metų M. Markle ir 33-ejų princas Harry nuotraukoje įsiamžinę ant vienos iš karališkųjų rezidencijų laiptų Vindzoro pilyje.

Kiek vėliau pora paviešino dar vieną nuotrauką, kurioje matyti visas suknelės grožis.

Nuotraukoje būsimi sutuoktiniai žengia vienu iš pilies parkų. M. Markle laikosi už Harry rankos. Nuo puošniai siuvinėto korsažo atsispindi šviesa, o kaskadomis krentantis sijonas suteikia įvaizdžiui dinamikos.

„Ralph & Russo“ yra prabangių drabužių prekės ženklas, kurį noriai renkasi žinomos ir madai neabejingos moterys.

Mados namams vadovauja australai Tamara Ralph ir Michaelas Russo. Bene labiausiai jie garsėja puošniomis ir prabangiomis, kristalais nusagstytomis, žemę šluojančiomis sukniomis.

Šį prekės ženklą yra pamėgusios tokios žvaigždės kaip Blake Lively, Angelina Jolie, taip pat M. Markle bičiulė Priyanka Chopra.

Visos mados namų siūlomos suknios – rankų darbo šedevrai. Vienas drabužis gali būti siuvamas net 3 tūkst. valandų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją