Bet štai, kitoje barikadų pusėje turime moteriškumo simbolį – suknelę. Garderobo dalis, kuria, beje, iki pat karalienės Viktorijos laikų (1837 m.) puošėsi tiek moterys, tiek ir vyrai. Suknelė, kuri daugumos moterų naudojama, kaip slaptas ginklas įvairiose kovose.

Tai kas? Suknelė ar kelnės?

Ir šioje vietoje noriu atsakyti, kad, mano nuomone, nei kelnės, nei suknelė neturi jokio pranašumo pasitikėjimo savimi skalėje. Tai labiau priklauso nuo to, su kuriuo iš jų jūs jaučiatės komfortabiliau.

Nėra taisyklių, kodėl vienas ar kitas turėtų būti stiprybės ir pasitikėjimo savimi simbolis. Todėl norėdamos spinduliuoti savo vidinę stiprybę, nepamirškite jos auginti, maitinti ir tobulinti savo mintimis bei darbais.

O tada jau galite aprengti ją tiek paprasta, bet neprasta juoda suknele su auksu žibančiu skeltuku, tiek ir kelnių bei palaidinės deriniu

Giedrė Valavičiūtė

Patarimas norinčioms nepasimesti juodoje spalvoje

Derinius improvizuokite papildomomis detalėmis ir aksesuarais.

Suknelės auksui paryškinti aš pasirinkau tokios pačios spalvos žėrinčias pėdkelnes. Tokiu būdu ji kuo puikiausiai tinka ėjimui į vakarėlį. Pakeiskite auksą juoda arba kūno spalva ir laisvai galite skubėti į darbinį susitikimą.

Toks pats patarimas galioja ir kostiumėliui. Ryškios raudonos spalvos įtraukimas mažais akcentais, proporciškai išmėtytais visame garderobe (kojinės, auskarai, lūpos), ne tik pagyvina patį derinį, bet ir paverčia jį tinkamu eiti į pasimatymą.

Giedrė Valavičiūtė

Vietoje klausimo, kas suteikia daugiau pasitikėjimo kelnės ar suknelė, reikėtų klausti: o kam aš šiandien nusiteikusi? Nes viskas tik jūsų galioje ir nesvarbu, ką galvos kiti. Svarbiausia, ką jūs manysite apie save.

Tai, kuo šiandien pasipuošite jūs?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)