Dovanos vertinantiems namų jaukumą

Kiek kartų iš tėvų esate girdėję prašymą nieko nedovanoti per Kalėdas? „Mes viską turime“, – kukliai burbteli. O mes, vaikai, vis sukame galvas, kaip nustebinti, kuo pradžiuginti. Neprašausite rinkdamiesi dovanas namams, pavyzdžiui, jaukų pledą, kuriuo tėtis galės apkloti kojas vėlyvą vakarą sėdėdamas fotelyje ir gurkšnodamas arbatą, o mamą pradžiugins dailus lininių rankšluosčių ar keramikinių indų komplektas.

100 proc. vilnos pledas, 59 Eur
Keramikiniai indai, nuo 22 Eur
Lininiai rankšluoščiai, nuo 19 Eur
Lininės dryžuotos servetėlės, 19 Eur
Lininiai krepšeliai duonai, nuo 7 Eur
Rankų darbo keramika, nuo 59 Eur
Keramikinis indas, 59 Eur
Prabangi kvepianti žvakė, 49 Eur
Mediniai padėkliukai, 12 Eur
Medinis sienos laikrodis, 35 Eur

Dovanos stileivoms, ieškančioms įdomių dizaino sprendimų ir kokybės

Jei pritrūkote minčių, ką padovanoti jaunėliui broliui, visada galite rinktis lietuvių mados kūrėjų produkciją. Pavyzdžiui, madingus džemperius su populiarių prekių ženklų simbolika ar marškinėlius, ant kurių galima rašyti, taip kuriant savo dizainą.

100 proc. alpakos vilnos šalikas, 69 EUR
Pirštinės, 59 Eur
Kojinės, 13 Eur
Marškinėliai, 29 Eur
Marškinėliai, nuo 19 Eur
Marškinėliai, 19 Eur

Dovanos originalių papuošalų mėgėjams

Papuošalai gali atrodyti kaip pretenzingas pasirinkimas, o ir visų skonis, sutikime, skirtingas. Tačiau jei jūsų artimų žmonių rate yra tokių, kurie mėgsta originalius, akį traukiančius aksesuarus, būkite drąsus ir po egle jiems padėkite įvairiaspalvį kaklo papuošalą arba kiek subtilesnę dovaną – apyrankę su šilkiniu siūlu.

Perdirbto gintaro apyrankės, 39 Eur
Keramikiniai aksesuarai, nuo 19 Eur
Auskarai iš polimerinio molio, 16 Eur
Auskarai iš stiklo, nuo 19 Eur
Įvairių spalvų kaklo papuošalai, 39 Eur
Apyrankės su šilkiniu siūlu ir sidabrine detale, 39 Eur
Medinės sąsagos, 19 Eur
Peteliškės, nuo 19 Eur

Minkštos odos rankinės, nuo 115 Eur

Tikimės, kad šis dovanų gidas pažadins jūsų vaizduotę svarstant, kokios dovanos galėtų pradžiuginti artimuosius. Būkime originalūs ir neapsiribokime dovanų čekiais!

Visas nuotraukose pavaizduotas dovanas (išskirtinai lietuvių kūrėjų produkcijaaut. past.) radome „Locals.lt“ parduotuvėje, tačiau šias ar panašias prekes galite įsigyti ir kituose prekybos taškuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)