Kulinaras save vadina tipiniu vyru, kuris nemėgsta apsipirkinėti ir spintoje kaupti daug drabužių. Jam atrodo, kad kasdienis svarstymas, ką apsirengti, tiesiog gaišina jo laiką.

„Aš noriu turėti kuo mažiau daiktų ir man svarbu, kad jie būtų panašūs. Pavyzdžiui, juodus džinsus ar juodas kelnes derinu su baltais marškiniais. Tokių marškinių mano spintoje gali būti ir 15, tačiau aš žinau, kad bet kurių marškinių stilius puikiai tiks prie turimų kelnių ir nereikės gaišti laiko sukant galvą, ką prie ko priderinti“, – kalbėjo jis.
Alfas Ivanauskas, Robertas Kalinkinas

Žiemos sezonu garsiajam virtuvės guru svarbiausia savo spintoje turėti kokybišką paltą ir striukę, prie jų, sako, nederina jokių šaltojo sezono aksesuarų.

„Aš labai nemėgstu šalikų, skėčių, kepurių ir pirštinių – jie man neegzistuoja. Be jų yra žymiai paprasčiau derinti drabužius, nes prie vienos kepurės gali netikti paltas, o prie skrybėlės – striukė“, – savo stilių komentavo A. Ivanauskas.

Kulinaras taip pat pasakojo, kad žiemą nemėgsta avėti šiltų batų, o štai paklaustas, ar tik kojos nešąla, pajuokavo, kad niekaip, mat pats yra labai karštas vyras!

„Nemėgstu žieminių batų, visad renkuosi rudeninius. Auliniai apavai, o ir tokie, kurie turi kailio, man visiškai nepriimtini – su jais vaikščioti nepatogu ir kojoms būna per karšta, todėl aš geriau šalsiu kojas, bet jausiuosi patogiai. Be to, labai daug važinėju su automobiliu,tad žieminiai batai man nėra reikalingi“, – pasakojo jis.
Alfas Ivanauskas (dešinėje)

Žieminių batų Alfas galbūt ir neturi, bet užtat tam tikrų aksesuarų jo namuose apstu.

A. Ivanauskas sako esąs tikras akinių kolekcionierius ir DELFI Stiliui atskleidė, kad namuose turi daugiau nei 10 skirtingų porų.

„Mano kolekcijoje galime rasti ir korekcinių, ir akinių, saugančių nuo saulės. Akiniai man yra išties svarbi stiliaus dalis, jie tarsi mano firminis ženklas. Toks pats, kaip ir atraitotos rankovės. Nesvarbu, žiema, ar vasara – virėjo rankos turi būti laisvos, kad neišsiteptų“, – apie savo firminį stilių kalbėjo garsus šefas.
Alfas Ivanauskas, Gabrielė Martiosinaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)