1. Geriausias stiliaus patarimas, kurį esate gavusi/girdėjusi? Galbūt ir keistai nuskambės iš modelių agentūros vadovės, bet neturiu savito stiliaus, todėl į šį klausimą vargiai atsakysiu. Nesuku galvos nei ką apsirengsiu, nei kaip atrodysiu. O ir iš vakaro niekada negalvoju, ką vilkėsiu kitą rytą.

Visi grožio industrijos agentai nekreipia dėmesio į rūbus, o kartais net vaikšto kaip kūtvelos, nesidažę, nesišukavę. Žinote, kodėl taip yra? Nes jie persisotinę grožiu, kurį mato aplinkui! Ilgainiui mada savaime atgraso.

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Dievinu dizainerių kūrybą, bet esu jau pasiūtų rūbų mėgėja, nes tiesiog tingiu važiuoti, ieškoti, matuotis. Visi mano apsipirkimai yra spontaniški – ėjau, pamačiau, nusipirkau.

Kažkada pas dizainerę siuvausi striukę. Žinote, kiek užtruko visas procesas? Pusę metų, nes vis nerasdavau laiko primatavimams!

Džiaugiuosi, kad atitinku standartinį dydį ir galiu bet kokiuose mados namuose, bet kurioje internetinėje drabužių parduotuvėje nusipirkti patinkantį drabužį. Man nereikia važiuoti matuotis ir tai sutaupo begales laiko. O laiko man išties trūksta.

O ir šiaip, nesergu rūbų liga. (Juokiasi.)

3. Jūsų nuomone, stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų ...? Man išties stilingai atrodo verslininkė Daina Bosas.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Džinsai!

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Sunkus klausimas, nes sykį atsidarau spintą ir galvoju: o, matau šį drabužį pirmą kartą! Pamirštu, kad turiu rūbų.

Vis dėlto, myliu šviesias spalvas: baltą, kreminę. Rengtis šviesiai yra mano asmeninis pasirinkimas. Bet šaltas ir niūrus klimatas diktuoja mūsų apsirengimo būdą ir spalvas – vis dėlto, nesinori šviesti kaip fakelas.
Jolanta Sadauskienė

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Prieš savaitę ar dvi pagalvojau – dievaži, o ką aš apsirengsiu per renginį? Ką daryti? Kur skambinti? Iš kur siųstis? Kur skristi?

Dažniausiai drabužius perku užsienyje, tačiau taip pat mėgstu lietuvių dizainerių drabužius. Bet kad eičiau pas stilistą... Turbūt kaip gyva nesu buvus. (Juokiasi.)

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Nesu nė karto nuomojusi suknelės ir nė nežinočiau, kur tą padaryti. Renkuosi pirkti. O ir spintoje turiu tiek suknelių... Bet jei jau Kembridžo hercogienė gali sau leisti renginyje pasirodyti su ta pačia suknele, gali ir visos kitos!

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Vienintelis aksesuaras, vertas investicijos, yra deimantas. Manau, kad moters skrynelėje turėtų būti tik juvelyriniai dirbiniai, ne bižuterija.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Velniškai didelė ir patogiai užsegama. Jei kalbėtume apie medžiagas, prioritetą skiriu odinėms rankinėms.

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti? Neturiu nusistatymo prieš kailius ar odą, tad, veikiausiai, niekada nevilkėčiau tik netinkamos aprangos netinkamoje vietoje. Tik tai visuomenėje ir daro konfūzus.
Indrė Kvedarienė, Jolanta Sadauskienė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)