Kad šios spėlionės atrodytų bent kiek pagrįstos, galima prisiminti, ką pati M. Markle yra sakiusi vestuvinių suknelių tema: pasirodo, ji tikrai yra užsiminusi, kokį apdarą svajotų vilkėti bene svarbiausią gyvenimo dieną, rašo „Daily Mail“.

Dar tada, kai apie besimezgančią M. Markle ir Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos atstovo bičiulystę niekas nežinojo, ši amerikiečių aktorė per vieną interviu gana tiksliai paaiškino, kaip, jos manymu, turėtų atrodyti ideali vestuvinė suknia. Ji tada užsiminė, kad pati rinktųsi klasikinį ir lakonišką variantą, o kaip pavyzdį pateikė Carolyn Bessette-Kennedy per vestuves dėvėtą suknelę.

Carolyn Bassette-Kennedy ir Johno F. Kennedy jaunesniojo vestuvės

Klasikinė suknelė, kurią tekėdama pasirinko John F. Kennedy jaunesniojo išrinktoji, – tai amerikiečių dizainerio Narciso Rodriguezo kūrinys. Beje, tada, kai C. Bessette-Kennedy apsisprendė pasitikėti jo išmone, dizaineris buvo gana menkai žinomas.

36-erių metų ekrano žvaigždė taip pat yra sakiusi, kad jos įkūnyto personažo Rachel Zane iš serialo „Kostiumuotieji“ („Suits“) vilkimas vestuvinis drabužis tikrai ne jos skonio. Jį komentuodama M. Markle pareiškė, kad pirmenybę teikia ne tokiam įpareigojančiam, laisvesniam stiliui.

Iš to, ką M. Markle kada nors yra sakiusi apie vestuvines sukneles, galima daryti išvadą, kad jos pasirinktas drabužis gerokai skirsis nuo Kembridžo kunigaikštienės per vestuves vilkėto vestuvinio ansamblio.
Williamas ir Kate

Dalydamasi mintimis apie vestuvines sukneles su leidinio „Glamour“ žurnalistais M. Markle pasakė: „Klasika ir paprastumas – štai ir visa paslaptis. Koks nors šiuolaikinis akcentas irgi būtų neprošal. Pirmenybę teikiu toms vestuvinėms suknelėms, kurios būtų bent kiek netradicinės arba subtiliai romantiškos.“

Aiškindama, kodėl nesirinktų ko nors panašaus į Anne Barge kuriamus pavyzdžius, vieną iš kurių ir vilkėjo seriale jos sukurtas personažas, M. Markle yra pasakiusi: „Ta suknelė neatspindi asmeninio mano stiliaus, kadangi pati esu labiau atsipalaidavus nei Rachel, tačiau tikrai džiaugiuosi, kad vaidinant teko ją vilkėti.“
Meghan Markle seriale „Suits“

Grįžtant prie būsimos princo Harry sutuoktinės, verta prisiminti ir tai, kad sykį ji yra paminėjusi keletą jai imponuojančių vestuvinių suknelių kūrėjų, tarp kurių buvo prancūzų dizaineris Delphine‘as Manivet ir Graikijoje dirbantis Christosas Costarellosas.

Ji taip pat prisipažino esanti mados kūrėjo Elie Saab ir prekės ženklo „J. Mendel“ gerbėja, todėl gali būti, kad jiems ir patikės užduotį sukurti iškilmingai progai tinkamą apdarą.

Tarp galimų M. Markle vestuvinės suknelės kūrėjų įvardijami ir tokie dizaineriai kaip Antonio Berardi, Jenny Packham, taip pat mados namai „Erdem“.

Sprendžiant iš to, kas buvo pasakyta per leidiniui „Glamour“ duotą interviu, M. Markle nenorėtų, kad būsimas jos vyras princas Harry iki pavasarį planuojamų vestuvių Vindzoro pilyje pamatytų nuotakos suknelę.

Nors ir užsiminė, kad yra labai prietaringa, visgi patikino, kad taip elgtųsi ne todėl, jog būgštautų dėl galimos nelaimės, o tiesiog iš noro paklusti tradicijoms.
Princas Harry ir Meghan Markle
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)