Lietuvių kurtas prekinis ženklas „Femini“ pristato rudens ir žiemos kolekciją, kurios pagrindas yra patogios, šiltos ir elegantiškos suknelės, rašoma pranešime spaudai.

Tai prekinis ženklas, vienijantis visas moteris, kurios nori atrasti „savo“ drabužį – tokį, kurį norėtų dėvėti tiek per didelę šventę, tiek kasdienei veiklai. Madingiausios sezono spalvos, kokybiški audiniai, universalūs suknelių modeliai, figūros privalumus pabrėžiantys ir trūkumus paslepiantys jų siluetai – šios svarbios detalės ir tapo naujojo prekės ženklo kūrybos „vizitine kortele''.

Sezono naujienas prieš fotografo objektyvą pademonstravo modelis Justina Kazlauskaitė. „Fotosesija praėjo puikiai, komanda buvo išties be galo profesionali, pasijutau tarsi pozuočiau garsiam užsienio žurnalui!“ – po naujos kolekcijos fotosesijos pasakojo J. Kazlauskaitė.

Rudens ir žiemos kolekcija susideda iš itin patogių, bet ir tuo pačiu metu elegantiškų suknelių. Jos tiks tiek laisvalaikiui, tiek pasimatymui ar net didesnei šventei. Prie suknelių taip pat sukurtas ir derantis elegantiškas paltas, kuris šildys šaltuoju metų laiku, o pridedamas dirželis pabrėš moterišką figūrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)