1. Geriausias stiliaus patarimas? „Išorinis moters grožis neįmanomas be vidines harmonijos ir pasitikejimo savimi“

2. Dizainerių kūryba ar „įkandamesni“ populiarūs prekių ženklai? Ypatingoms progoms dizainerių kūryba. O kasdieną renkuosi kokybiškus prekių ženklus.

3. Stilingiausio žmogaus titulą Lietuvoje pelnytų...? Austėja Jablonskytė.

4. Drabužis, be kurio neįsivaizduojate savo garderobo? Džinsų ir patogios avalynės.

5. Kokie atspalviai ir raštai dominuoja jūsų spintoje? Klasika – juoda, balta, raudona, pilka ir keletas rožinės atspalvių. Žaviuosi ryškiais, nebijančiais eksperimentuoti raštais ir spalvomis žmonėmis, tačiau pati renkuosi ramias spalvas, minimalizma ir vientisumą.
Jurgita Kiguolė

6. Kliaujatės savo skoniu ar stilisto nuomone? Kliaujuosi savo skoniu. Dirbu mados versle, todėl, nori ar nenori, tenka domėtis mados naujovėmis. Per Niujorko, Londono, Milano, Paryžiaus madų savaites tenka ieškoti agentūros modelių nuotraukų ir peržiūrėti dizainerių pristatymų nuotraukas, kad žinotume, kokie modeliai yra „ant bangos“. Tuomet ir užfiksuoji, kokios yra ateinančio sezono tendencijos, kas bus kitą sezoną madoje. Belieka tik atsirinkti, kas pačiai labiau tinka ir patinka.

7. Suknelės vakarėliams ir renginiams – pirkti ar nuomotis? Dabar praktiškai nevaikštau į renginius, todėl nėra reikalo nei pirkti, nei nuomotis. Bet jei iškiltų būtinybė – nuomočiaus, nes iki šiol bergždžiai vietą spintoje užima suknelės, kurios buvo vilkėtos vos vieną vieninteli kartą. O vakarėliams visada galima išsirinkti iš to, kas yra spintoje, prisiderinant kažkokį aksesuarą ir aukštakulnius.
Jurgita Kiguolė

8. Aksesuarai, į kuriuos rekomenduojate investuoti? Nemanau, kad daiktus, kurie dėvisi, galima laikyti investicija, tačiau visada renkuosi ne kiekybę, o kokybę.

9. Kasdienė rankinė – mažesnė ar tokia, kurioje telpa visas gyvenimas? Pastebėjau, kad kuo toliau, tuo labiau mano rankinės dydis mažėja. Taip neapsikrauni daiktais, viską įmanoma rasti. O jei dienos reikaluose reikia turėti daugiau daiktų, mieliau renkuosi kuprinę.

10. Ko niekada, už jokius pinigus nesutiktumėte vilkėti arba avėti? Permatomų audinių ar kažkokių iššaukiančiai vulgarių drabužių.
Jurgita Kiguolė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)