Nors oras lauke labai drėgnas ir vėsus, tačiau vilniečiai dar neskuba autis sunkių, šiltų rudeninių batų. Didžioji dalis sostinės gatvių praeivių vaikšto su patogiais, lengvais sportbačiais. O kai kurie vis dar neatsisako praėjusio sezono baltos spalvos sportinių apavų.

Ne ką mažiau pastebėjome ir aulinukų. O štai botai lietingą rudenio dieną nėra labai populiarūs.

Panašu, kad rudens sezonu merginos ir moterys mėgsta elegantišką, santūrų įvaizdį. Todėl išryškėja aukštakulnių ir ilgaaulių avalynės tendencija. Kalbant apie avalynę su pakulne, sostinės gatvėse vienos avi batus su aukštais kulnais, o kitos nori atrodyti elegantiškai, bet jaustis ir patogiai, todėl avi batus su neaukšta pakulne.

Kita ryškėjanti batų tendencija sostinės gatvėse – klasika. Tiek vyrai, tiek moterys avi klasikinio modelio batus, nesiekiančius kulkšnių.

Vieni mėgsta išsiskirti iš minios rinkdamiesi šviesą atspindinčius ir įdomių spalvų batus, prie kurių dar priderina spalvotas kojines, pėdkelnes, o tuo tarpu didžioji dalis praeivių mėgsta visišką klasiką ir renkasi rudus, žemės spalvų bei tamsius atspalvius.

Pasižvalgykite, kokius batus renkasi vilniečiai darganotą rudens dieną:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)