Pagrindinis prizas – naujas, stilingas įvaizdis, kurį laimėtojui sukurs žinoma stilistė Agnė Gilytė. Mados ekspertė jums išrinks drabužių derinį iš prabangių prekių ženklų kolekcijų: „MAX&Co“, „Twinset“, „Marc Cain“, „Gerry Weber“, „Pinko“, „Stefanel“, „Trussardi Jeans“, „DKNY“.

O kad vaizdas veidrodyje džiugintų dar labiau, grožio meistrai pasirūpins nauja, jums tinkančia šukuosena ir bruožus išryškinančiu makiažu!

Tad jei jums pabodo spintoje dulkantys drabužiai ir kas rytą iškylanti dilema – ką gi šiandien apsirengti, kviečiame dalyvauti didžiųjų įvaizdžio pokyčių konkurse. Ir tam prireiks vos kelių minučių jūsų brangaus laiko!

Kaip dalyvauti?

Konkurso sąlygos labai paprastos – žemiau nurodytus duomenis reikėtų atsiųsti šiuo el. paštu: gedimino22@gedimino22.lt

Laiške būtinai turi būti prisegta Jūsų nuotrauka visu ūgiu ir nurodyti šie duomenys:

1. Vardas ir pavardė.
2. Amžius.
3. El. pašto adresas.
4. Miestas.
5. Telefono numeris.
6. Sutinku/nesutinku gauti reklaminę informaciją, susijusią su drabužių salonu „Gedimino 22“.
7. Sutinku, kad nuotraukos su naujuoju įvaizdžiu būtų publikuojamos viešai (ši sąlyga yra privaloma, norint dalyvauti konkurse).

Laimingąjį išrinks „Gedimino 22“ drabužių salono komanda. Laimėtojas bus skelbiamas spalio 12 d. portale DELFI.
Agnė Gilytė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)