Pasidomėjus, kaip vertina šį renginį, I. Kvedarienė buvo atvira. Jos teigimu, labdaringų renginių turėtų būti daugiau.

„Nuostabus renginys – džiaugiuosi tapusi jo dalimi. Ypač, kuomet šis susibūrimas turi svarbią reikšmę. Viliuosi, jog surinkti pinigai padės jauniems talentams augti ir tobulėti. Tai dėmesio verta idėja.

Labdaros vakarai – proga pademonstruoti savo gerumą ir širdį. Todėl, jei tik atsiranda galimybė, tokiose iškilmėse stengiuosi dalyvauti. Jose lankytis, aukoti raginu ir kitus.

Mano nuomone, iniciatyvos, kurios skatina geranoriškumą, turėtų būti dažnesnės. Jų pagalba galime pasiekti įstabių rezultatų.“, – šypsojosi dizainerė.

Moteris vakaro metu buvo ne tik dosni, bet išsiskyrė ir savo įvaizdžiu. Ji buvo pasidabinusi elegancija dvelkiančia juoda suknele ir intriguojančia skrybelaite.

„Mano šio vakaro pasirinkimas – atitinkantis aprangos kodą. Vertinu unikalumą, todėl pasipuošiau vienspalve suknele ir ryškiaspalve skrybelaite.

Kadangi atėjo ruduo ir žmonės puošis žemiškomis, tamsesnėmis spalvomis, dėmesį traukiantys aksesuarai, papuošalai, rankinės, batai – puiki opcija, gebanti pagyvinti rudenį. To ir linkiu atėjus šiam sezonui. Būkite ryškūs, dosnūs ir išskirtiniai“, – pokalbį baigė I. Kvedarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)