Madonna

Blizgančiu priekiniu dantimi popkaraliene tituluojama Madonna gerbėjus šokiravo dar XX amžiaus paskutinį dešimtmetį, kai tokiu neįprastu aksesuaru užbaigė savo kostiumą vaizdo klipui „Erotica“.
Ir štai po daugelio metų – 2013 metais – Madonna ir vėl pasirodė viešumoje papuošusi dantis. Dauguma tiesiog pasukiojo pirštą prie smilkinio, tačiau niekas tam nesuteikė pernelyg daug reikšmės. Tada niekas neįtarė, kad prasidėjo tikrų tikriausias tokių papuošalų bumas.
Madonna

Katy Perry

Madonnos pavyzdžiu kone iš karto pasekė dainininkė Katy Perry. Dantų papuošalus ji demonstravo per MTV apdovanojimų teikimo ceremoniją. Skirtumas nuo Madonnos tas, kad K. Perry papuošė visus dantis, kurie žibėjo ir tviskėjo įvairiomis spalvomis. Jeigu tikėtume gandais, šitie papuošalai dainininkei kainavo per milijoną dolerių. Kitą kartą savo turimais juvelyriniais papuošalais dantims K. Perry pasipuošė dainos „Dark Horse“ vaizdo klipe.
Katy Perry

Cara Delevingne

Cara nusprendė papuošalų dantims užsisakyti pas tą patį meistrą, kurio paslaugomis naudojasi ir Rihanna. Modelis ir aktorė ir taip žinoma visame pasaulyje, o šios puošmenos dantyse padeda būti tikrai, kad jos su niekuo nesupainiosi.
Cara Delevingne

Rita Ora

Įspūdingai papuoštus dantis R. Ora pirmą kartą parodė vienoje iš Paryžiaus mados savaičių. Prie šių papuošalų kūrimo taip pat prisidėjo garsi juvelyrė Dolly Cohen. Nieko keisto, juk R. Ora – artima C. Delevingne draugė.
Rita Ora

Miley Cyrus

Visa karta, kuri augo kartu su Hana Montana, tiesiog negalėjo likti abejinga šiai madai. M. Cyrus arsenale – net trys poros tokių dantų papuošalų, kuriuos jauna moteris noriai nešioja.
Miley Cyrus
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)