Praėjusį ketvirtadienį (rugpjūčio 17 d.) prasidėjusi mugė vilioja frazėmis „nuolaidos iki 70 proc“ ar „TOP prekių ženklai“. DELFI Stilius nusprendė pasižvalgyti, kokių lobių galima rasti tarp išparduodamų prekių.

Vokietijos į Gariūnų turgavietę buvo atvežta beveik 500 skirtingų prekių ženklų drabužių, avalynės ir aksesuarų. Visa tai, kaip teigia organizatoriai, vos tilpo į 4 sunkvežimius, tad prekių užteks visiems, net ir atvykusiems paskutinę mugės dieną – šį sekmadienį.

Viena įdomiausių detalių – pirkėjui įsigijus prekę, į jos vietą tuoj pat padedama kita, tad tuščių lentynų čia tikrai nepamatysite.

Ir niekad negali žinoti, kas atsidurs senosios prekės vietoje – tai gali būti kokteilinė „Topshop“ suknelė, „Steve Madden“ atviros aukštakulnės basutės, „Vera Moda“ bateliai, primenantys ikonišką „Oxford“ modelį, o gal net „Michael Kors“ kūriniai.

Didžiuliame prekybos plote nuliniame turgavietės aukšte viskas suskirstyta skyriais – štai, pavyzdžiui, vienos lentynos skirtos rankinėms ir delninėms.

Fashion Flash

Čia galima rasti žaismingą Karlo Lagerfeldo delninę už 107 eurus arba įvairių modelių „Guess“ rankinių, kurių kainos svyruoja nuo 40 eurų.

Avalynė išdėliota pagal dydžius (nuo 36 iki 42 dydžio) ir pagal tipą – iš vienos pusės sportiniai ir laisvalaikio bateliai, tarp kurių – „New Balance“, „Nike“, „Adidas“ ir kt., iš kitos pusės – demisezoniniai aulinukai ir ilgaauliai, o gal net guminiai „Crocs“ batai.

Fashion Flash

O iš trečios pusės – elegantiški aukštakulniai, plokščiapadžiai ir basutės, tarp kurių išvysite ir savo pamėgtus prekių ženklus, kuriais Lietuvoje nėra prekiaujama.

Avalynės kainos svyruoja nuo kiek mažiau nei 10 eurų iki 100 eurų (ar net daugiau) už prabangesnių prekių ženklų batus.

Fashion Flash

Drabužių zonoje viskas sudėliota pagal dydį (nuo XS iki XL) ir pagal pirkėją dominančias prekių grupes – kelnės ir sijonai, palaidinės, megztiniai, šilti viršutiniai rūbai ir, be abejo, suknelės. Nuo „Selected Femme“ iki „Tommy Hilfiger“.

Fashion Flash

DELFI Stilius kviečia pasižvalgyti, ką galite rasti šioje mugėje:

Organizatoriai tiki, kad tokio tipo mugė turi potencialą ir neatmeta galimybės ateityje pakartoti renginį. Mugė vyksta nuo rugpjūčio 17 d. iki šio sekmadienio – rugpjūčio 27 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)