Shantanu Mehra ir Nikhil Mehra yra brolių dizainerių duetas. 1999 metais jie įkūrė „Shantanu & Nikhil“ prekinį ženklą, kuris priklauso aukštajai madai. Dizainerių darbai pasižymi gamtos spalvų gama ir grakščiais siluetais. Jų kuriami drabužiai gali būti pritaikomi įvairaus skonio žmonėms. Jų kolekcijose galima rasti ir tradicinių indiškų kostiumų, ir gatvės mados drabužių. „Shantanu & Nikhil“ puikiai derina konservatyvaus ir šiuolaikinio požiūrio mados elementus.

Ši kolekcija atspindi stiprios ir nepriklausomos moters įvaizdį. „Man patinka jų kostiumų kirpimai, labai skoninga ir įdomu. Visa kolekcija kruopščiai išbaigta“, – įspūdžiais dalijosi kolekciją demonstravusi modelis ir stilistė Asta Valentaitė.

Dizaineriai įkvėpimo šiai kolekcija sėmėsi iš Indijos karinių oro pajėgų, karinio jūrų laivyno ir armijos uniformų. Drabužius puošia rankų darbo antpečiai, senovinio stiliaus apvalios sagos ir medalionai. Išskirtinis kolekcijos akcentas - Chriso Bangle kurtais Swarovski kristalais puoštos segės.

„Dirbau su garsiais „Gucci“ mados namais, „Hugo Boss“ prekiniu ženklu ir kitais garsiais dizaineriais, tačiau man dar neteko susidurti su Indijos aukštąją mada. Labai džiaugiuosi, jog galiu bendradarbiauti su tokio lygio dizaineriais ir demonstruoti jų kurtus kostiumus“, – sakė garsus modelis Monika Račiūnaitė.

„Shantanu & Nikhil“ kolekcija atspindi prekinio ženklo viziją – norą atstovauti modernios šiuolaikinės Indijos dvasią, simbolizuojančią progresyvumą bei unikalumą.

„Tai aukšto lygio kolekcija, su visai kitokiu požiūriu į madą. Struktūros ir spalvų derinimas yra gana europietiškas, tačiau kartu labai ryškūs ir indiški elementai“, – teigė rūbų dizainerė Daiva Urbonavičiūtė.

Pristatymo metu susijungė dvi skirtingos kultūros. Lietuvos modeliai demonstravo Indijos aukštosios mados dizainerių drabužius. Taip Vilniuje buvo paminėta Indijos nepriklausomybės diena ir šalių partnerystė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)