Supermodelis turi dideli apetitą gražiems rūbams, tad savo apartamentuose Los Andžele įrengė ne vieną, o dvi drabužines.

Šios vasaros pradžioje ji pasikvietė „Vogue“ komandą iš arčiau apžiūrėti savo spintų turinį, naudojantis „Google Daydream 360“ virtualios realybės technologija.

Pirmoji – tradicinė – drabužinė, kurią aprodė K. Jenner, saugo daugybę prabangių pirkinių: nuo elegantiškų dizainerio Azzedine Alaia aukštakulnių ar Kanye Westo kolekcijų rūbų iki ikoniškosios ir toli gražu ne kiekvienam prieinamos „Hermes Birkin“ rankinės.

Antroji drabužinė tarnauja kaip persirengimo kambarys, kuriame K. Jenner maksimaliai išlaisvina savo vaizduotę ir derina, iš pažiūros, nesuderinamus stiliaus elementus.

Tačiau čia slepiasi ir rizikingiausios aprangos detalės – vintažiniai Vivienne Westwood radiniai, ryškūs rožiniai „Balenciaga“ ilgaauliai ir, regis, miniatiūrinės „Louis Vuitton“ mados namų rankinės.

Žvilgtelėkime drauge (nepamirškite pasukti vaizdo norima linkme):

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją