Štai, kaip lemtingą dieną atrodė nuotaka, 24-erių S. Lasry:
Sophie Lasry vestuvės

Paminėtina, kad svečiams įteiktuose kvietimuose buvo nurodytas „juodojo kaklaraiščio“ aprangos kodas.

Kartu su mylimuoju Alexu Rodriguezu į ceremoniją atvykusi J. Lopez vilkėjo ryškią, prigludusią turkio spalvos suknelę su itin atvira iškirpte dekolte srityje.

Prie jų moteris priderino aukso spalvos platforminius batelius ir kone vizitine kortele tapusius didžiulius aukso spalvos auskarus.
Jennifer Lopez ir Alexas Rodriguezas

Nuo J. Lopez efektingu įvaizdžiu neatsiliko ir kita tuoktuvių viešnia – buvusi JAV valstybės sekretorė Hillary Clinton su vyru Billu Clintonu.

H. Clinton gali būti vienspalvių tradicinių kostiumėlių karalienė, tačiau tai dar nereiškia, kad jos garderobe nėra vietos kitiems drabužiams.

Į Sophie Lasry ir Alexo Swieca vestuves buvusi kandidatė į JAV prezidentus atvyko vilkėdama akvamarino spalvos kaftaną ir taip pademonstravo savo žaismingą, bohemišką pusę.

Lengvas ir plazdantis kaftanas puikiai tiko rugpjūčio mėnesio vedybų šventei. Savo įvaizdį H. Clinton pagyvino sidabriniais „kitten-heel“ aukštakulniais ir žėrinčia delnine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)