Visiems puikiai žinoma, kad C. Dion turi galingą balsą, tačiau rodos, jos stilius – dar galingesnis ginklas. Nuo „Vetements“ iki „Gucci“: Paryžiaus mados savaitėje 49-erių dainininkė sužavėjo ne vieną. Moteris puošėsi pasaulyje geidžiamiausių dizainerių kūriniais ir nuoširdžia šypsena.

Pasitelkusi žvaigždžių stilisto Law Roacho, taip pat rengiančio ir įžymiąją amerikiečių aktorę Zendayą, pagalbą, C. Dion išsirinko tikrai išskirtinių apdarų.

2016 metų sausį dėl vėžio praradusi vyrą Rene Angelilį, C. Dion buvo kuriam laikui dingusi iš paparacių akiračio, bet dabar ji grįžo atrodydama pribloškiamai ir tapo mūsų naująja netikėta stiliaus ikona.

Paryžiaus prabanga

Dainininkė atrodė puikiai, dėvėdama „Dior“ garstyčių spalvos suknelę, kurią akcentavo korsetą primenančiu diržu ir juodais aksesuarais.
Celine Dion

Balta nuo galvos iki kojų

C. Dion pasirodė nuo galvos iki kojų apsirengusi baltai, o įvaizdį užbaigė balta skrybėlė.
Celine Dion
Taip pat C. Dion panašų įvaizdį rinkosi ir per „Academy Awards“ 1999-aisiais.
Celine Dion

Žalioji karalienė

Drąsų „Gucci“ derinį pasirinkusi C. Dion įrodė, kad jai nėra nieko neįmanomo. Sodrios spalvos ir ekscentriškas paltukas dar labiau pabrėžia šios aprangos stilingumą.
Celine Dion

Langučiai

Dėvėdama „Antonio Berardi“ kelnių kostiumėlį, avėdama raudonus platforminius aukštakulnius ir, žinoma, akis slėpdama po saulės akiniais C. Dion dar kartą įrodė, kad, prakalbus apie stiliaus pojūtį, ši moteris žino, ką daro.
Celine Dion

Pribloškianti atspalviais

Dizainerio Bibhu Mohapatros ansamblis C. Dion pavertė tikra karaliene. Kitaip ir negali būti, kai vilki toki įspūdingo grožio šilko drabužius.
Celine Dion

Suknelė, suknelė ir dar kartą suknelė

Giambattista Valli“ suknelė – drąsus, bet neabejotinai teisingas pasirinkimas (kai turi tokias kojas).
Celine Dion

Rožinė – visada geras pasirinkimas

Nuostabus C. Dion įvaizdis, priverčiantis galvoti apie cukraus vatą. Tai „Grease“.
Celine Dion
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)