Viena ryškiausių šio meto stiliaus eksperimentatorių, drąsiai vilkinti ekstravagantiškus apdarus ir nė kiek nepaisanti aplinkinių nuomonės – muzikos pasaulio žvaigždę, patraukusią į aktorystę, galima apibūdinti išties nekukliai.

Antradienį Paryžiuje vykusioje kino juostos premjeroje Rihanna žibėjo vilkėdama „Prada“ mados namų 2017 m. rudens kolekcijos kutais ir plunksnomis dekoruoto sijono ir trumpos palaidinės derinį. Viršutinę apdaro dalį atlikėja pasirinko vilkėti ant nuogo kūno.

Prie pasirinkto įvaizdžio garsenybė priderino spindinčius aksesuarus: įsisegė ilgus kabančius auskarus, rankas papuošė blizgiomis apyrankėmis ir švelnios pastelinės spalvos laikrodžiu. Rankose atlikėja laikė ir kristalais dekoruotą delninukę.

Dar vienas įdomus akcentas – storais plastikiniais rėmais dekoruoti akiniai nuo saulės, kuriais ji puošėsi ir patalpoje.

Pastaruoju metu užsienio žiniasklaidoje Rihanna figūravo ne tik dėl įmantrių ar rizikingų apdarų, bet ir dėl pakitusių kūno formų. Prabangos ženklo drabužis tik dar labiau išryškino moteriškas atlikėjos formas ir pasitarnavo kaip devizas, jog ji puikiai jaučiasi savo kūne.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)