Kembridžo kunigaikštienė žiniasklaidoje dažnai tampa apkalbų objektu (kaip taisyklė, beveik visuomet – tik gerąja prasme), o jos vyrui tenka antraplanis vaidmuo.

Vos tik Catherine viešumoje pasirodo vilkėdama levandų spalvos, kūną apgaubiančią ar plazdančią rausvą suknelę – panašaus modelio apdarai šluote šluojami iš parduotuvių lentynų. Stiliaus ikona tapusi karališkosios šeimos narė kritikų dažnai vadinama „neklystančia“, o jos garderobas užsienio žiniasklaidos narstomas su didžiausiu malonumu.

Tačiau princo Williamo stiliui ir pasirenkamiems įvaizdžiams toks dėmesys tikrai nėra skiriamas.

Jei paprašytume jūsų atidžiai žvilgtelėti į nuotraukų galeriją, kurioje įamžinta karališkoji pora, ar pastebėtumėte vieną svarbų stiliaus akcentą, pasikartojantį visuose kadruose?

Atidžiausi, veikiausiai, netruko suprasti, kad karališkosios poros apdarai būna skrupulingai, tačiau ne akivaizdžiai suderinti – pradedant stiliumi, baigiant spalvine gama. Ar pastebėjote, kaip subtiliai dera Kembridžo kunigaikštienės suknelių ir Velso princo kaklaraiščių spalvos?

Derančius įvaizdžius pora pademonstravo ir per praėjusią savaitę vykusius vizitus į kaimyninę Lenkiją ir kiek tolimesnę Vokietiją.

Į Hamburgą (Vokietija) Catherine atvyko vilkėdama A silueto alyvų spalvos suknelę, o princas pasirinko ryšėti prislopintos violetinės spalvos kaklaraištį. Ir tai – tik vienas iš daugelio pavyzdžių.
Velso princas Williamas ir Kembridžo kunigaikštienė Catherine

Mados ekspertė Naomi Isted sako, kad karališkosios poros sprendimas vilkėti tarpusavyje spalviškai derančius drabužius yra harmoningas pasirinkimas, ypač, kai jiedu nuolat patenka į fotografų taikiklį.

„Akivaizdu, kad įdedama daug darbo planuojant kunigaikštienės įvaizdį. Pastaruoju metu vis dažniau kalbama ir apie išlavintą princo stilių. Laimė, Williamo įvaizdis neužgožia Catherine, veikiau priešingai – puikiai papildo“, – sako N. Isted.

Tačiau mados žinovė skuba pridurti, jog akivaizdžiai nuo galvos iki kojų suderinti įvaizdžiai net ir karališkajai porai būtų tikras stiliaus faux pas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)