Įprasta, jog tatuiruotes mėgsta laisvesnį požiūrį į gyvenimą turintys žmonės. Kone dažniausiai tatuiruotes pamėgsta pramogų pasaulio atstovai. Tad per ilgus metus tatuiruotės tapo net ir tam tikru socialinio žmonių sluoksnio atributu.

Juk per televiziją ar interneto svetaines matomi žinomi žmonės didžiuojasi savo piešiniais ant kūno, o tai tampa savitu „kietumo“, išskirtinumo ženklu.

Tačiau tatuiruotėms ryžtasi ne kiekvienas. Juk tai – amžina, viso gyvenimo kūno puošmena, apie kurios įgyvendinimą visuomet rekomenduojama gerai pagalvoti.

Tad mados ir grožio industrijos kūrėjai nesnaudžia. O ypač – aksesuarų kūrėjai Kinijoje.

Tiems, kurie nori atrodyti ypatingai ir atkreipti dėmesį, jie siūlo įsigyti netikras, užtempiamas rankų tatuiruotes. Jos pagamintos iš nailoninio audinio ir margintos įvairiais stilingais tatuiruočių raštais. Tereiks paslėpti vieną „tatuiruotės“ galą po marškinėlių rankove, o kitą – po laikrodžiu ir kitais riešo aksesuarais. Ir štai – jūsų kūnas tatuiruotas!

Tiesa, tai taip atrodys tik žvelgiant iš toli, arba kol neužkabinsite audinio už aštraus paviršiaus, mat tada jūsų „tatuiruotei“ nutiks pėdkelnes mūvėti mėgstančios moterims puikiai suprantama ir žinoma problema.

Na, bet jei norite eiti į vakarėlį ir būti „kietas“ vienai nakčiai, pasirinkimo interneto platybėse – į valias. Šis aksesuaras tinka tiek vyrams, tiek moterims.

Tokio aksesuaro kaina įvairiose interneto parduotuvėse svyruoja nuo 10 iki 20 eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)