Vaistinių tinklo „Eurovaistinė“ profilyje užduotas klausimas sulaukė vos dviejų vyrų atsakymų. Šie taip pat buvo geros nuomonės apie save ir grožiui skyrė 9 ir 10 balų. Vos keletas atsakinėjančių moterų teigė, kad vertina save prastai, didžioji dauguma atsakiusiųjų yra tikros – jų grožis vertas 8, 9 arba 10 balų. Iš viso taip teigiančių net 81 proc.

Stilistė Agnė Jagelavičiūtė jautėsi maloniai nustebinta išgirdusi šiuos rezultatus. Pasak moters, jai tai yra netikėta, nes ji girdi visiškai priešingus pasisakymus. „Perskaičius klausimus, kuriuos gauname savo puslapyje, norisi surinkti ir apkabinti visas moteris bei pasakyti, kad visos jos yra tikros gražuolės“, - teigia žinoma stilistė.

„Moterys taip save plaka, todėl atsakinėdami joms į klausimus, būtinai stengiamės pasakyti, kad jos yra nuostabios ir neturi teisės blogai apie save galvoti“, – priduria A. Jagelavičiūtė.

Agnė džiaugiasi, jog dailiosios lyties atstovių savimonė po truputį auga ir pabrėžia, jog, iš tiesų, moters grožis priklauso nuo vyro, su kuriuo ji gyvena. „Į „StiliuSOS“ mums rašo tos moterys, kurioms tikrai labai reikalinga pagalba ir kurioms niekas nepasako gero žodžio, nes jeigu tau nepasako, kad esi graži, tai iš kur tu gali tai žinoti“, – sako pašnekovė.

Stilistė teigia, kad kiekvienas žmogus yra savaip gražus, todėl Agnė savo grožį taip pat vertina dešimtuku. „Tai yra dalis mano charakterio, visada pasitikėjau savimi, bet suprantu, kad mano tėvai šioje vietoje padarė didžiulį įdirbį. Jie man sakė, kad aš esu šauni ir graži. Nors aš tikrai buvau storas vaikas ir žinau, kad mano tėtis labai dėl to pergyveno, nes ir jis vaikystėje toks buvo. Bet nepaisant visko, jie man vis tiek sakydavo, kad aš esu labai graži“, – pasakoja viena žinomiausių Lietuvos moterų.

Anot jos, labai svarbu pasakyti savo vaikams, kokie jie yra ypatingi, bet nederėtų persistengti. „Yra mamų, kurios savo dukroms akcentuoja, kad reikia būti malonia ir gražia. Tai ne, moterys turi būti išsilavinusios, kietos, valingos ir tuo pačiu moteriškai švelnios ir šeimyniškos. Nereikia perlenkti su tokiais pasakymais „kokia tu graži mergytė ir kaip tau gyvenime seksis“. Pirmiausia reikia sakyti, kokia tu protinga, kokia tu šauni ir tik tada pasakyti, kokia tu graži“, – pataria „StiliuSOS“ įkūrėja.

Agnė Jagelavičiūtė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)