Agnė džiaugiasi, gavusi galimybę ją kurti. „Ateityje tikrai planuoju jų daugiau, nes jei pažvelgsime į pasaulinio garso dizainerių prekių asortimentą, skarelės dažnai yra viena iš populiariausių prekių, atspindinčių mados namų simboliką“, – pastebi savo kūryboje drugelio simbolį mėgstanti naudoti dizainerė.

Pasak jos, skarelės yra stilingos, elegantiškos ir universalios. „Itin gražus moters, mėgusios skareles, pavyzdys – JAV prezidento John F. Kennedy žmona Jacquelyn Kennedy. Moterys sugebančios aprangoje derinti skareles visada yra elegantiškos“, – kalba dizainerė.

A. Kuzmickaitė teigia, kad šis aksesuaras yra puikus dar ir tuo, jog jį galima pritaikyti visiems sezonams. Ypač tai aktualu Lietuvoje – kur šiltą orą dažnai keičia vėjas ir vėsesni oro gūsiai.

Šią originalią skarelę dizainerė sukūrė netrukus atidaromai pirmajai grožio vaistinei Lietuvoje. Idėja jai kilo įvertinus personalo aprangą. Vaistinė A. Kuzmickaitei asocijuojasi su estetika, tvarka ir švara, rašoma pranešime spaudai.

„Kilus skarelės idėjai galvojau apie raštą ir derinius, kurie tai atspindėtų – manau, jog skarelėje esantis simetriškas drugelių išsidėstymas, puikiai tam tinka“, – sako A. Kuzmickaitė.

Agnės Kuzmickaitės kurta skarelė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)