Vieša paslaptis, kad konkurencinė kova per svarbias apdovanojimų ceremonijas vyksta ne tik dėl prestižinių statulėlių, bet ir dėl vietos po saule stilingiausių svečių gretose.

Tradiciškai, jau kitądien po svarbių ceremonijų populiariausiuose mados portaluose žiba geriausiai atrodžiusių viešnių pavardės. Ypatingas dėmesys skiriamas vilkėtoms suknelėms ir aksesuarams, neretai apkalbamas makiažas ar šukuosenos.

Šįkart pirmuoju smuiku teatro apdovanojimuose griežė kritikų palankumo sulaukusi aktorė Scarlett Johansson, renginiui pasirinkusi „Michael Kors“ mados namų švarkelio ir sijono derinį. Aukso spalvos vertikalios linijos optiškai ilgino vos 160-ies centimetrų ūgio aktorės siluetą.

Prie apdaro S. Johansson dirželiais puoštus sidabrinius aukštakunius, liekną liemenį suveržė plačiu baltos spalvos diržu.
Scarlett Johansson

Nuo S. Johansson neatsiliko ir jos kolegė Olivia Wilde, pasirinkusi sodrios raudonos spalvos dizainerio Michaelo Korso suknelę. Laisvo kirpimo suknia buvo puošta žėrinčiais kristalais, tačiau susirinkusiųjų žvilgsnius traukė kita detalė – efektinga gili iškirptė dekolte srityje.

Prie atviros suknelės aktorė priderino metalo efekto auksinę delninę.
Olivia Wilde

Stilingiausių „Tony“ apdovanojimų viešnių dešimtukas pagal mados bibliją „Vogue“:

Daugiau apdovanojimų ceremonijos svečių išvysite DELFI Stilius fotogalerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją