Į viešbutį atvyko ne tik lietuviai, bet ir svečiai iš Izraelio. Mat čia vyko Izraelio mados savaitės uždarymo renginys, kurį vainikavo kvapą gniaužiantis šios šalies dizainerių kolekcijų pristatymas.

Žavu tai, kad buvo galima grožėtis ne tik ant podiumo pristatytais modeliais ir dizainerių darbais, bet ir į renginį atvykusiosiomis vakaro viešniomis. O jos parodė ne ką prastesnius aprangos derinius. Drąsiai galima teigti, kad damos prilygo drabužius demonstruojantiems modeliams.

Akivaizdu, kad dauguma lieka ištikimi klasikinei juodai spalvai ir tik reta nebijo nuspalvinti savo garderobą ryškesnėmis spalvomis ar detalėmis.

Šiais metais žinomų žmonių garderobe populiarūs griežti siluetai, o drabužiuose vyrauja sterilumas ir tvarka.

Beje, nepriekaištingos išvaizdos buvo ne tik moterys, bet ir vyrai, kurie parodė puikų stiliaus pojūtį. Įsitikinkite peržiūrėję nuotraukų galeriją.

Pasižiūrėkite, kokie stilingi žmonės rinkosi į izraelietiškos mados kolekcijų pristatymą:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)