Praėjusią savaitę paskelbusi, kad „SJP“ prekės ženklo avalynės kolekciją papildys sportiniai bateliai, aktorė savo gerbėjus privertė iš nuostabos kilstelėti antakius.

Tiesa, daugybę metų aukštakulniais kojas dabinusios S. J. Parker sportinių batelių suvokimas gerokai skiriasi nuo to, kaip tokio tipo avalynę įsivaizduoja paprastas pirkėjas. Jei tikėjotės išvysti įmantrius kedus ar neįpareigojančius sportinius batelius – teks nusivilti.

S. J. Parker pristatyta avalynė labiau primena paprastus batelius. Tiesa, su elegancijos prieskoniu – bateliai yra uždara nosele ir kulnu, kulkšnį apjuosia T formos dirželis. Paminėtina, kad bateliai – plokščiapadžiai.
„SJP“ kolekcijos modelis, kurį S. J. Parker pristato kaip sportinius batelius

Išrankiausiems šis batelių modelis pristatomas net keturių spalvų: metalinės auksinės spalvos, juodos odos, dengti džinsiniu audiniu ir, žinoma, žėrintys. Pastaraisiais savo „Instagram“ paskyroje pasidžiaugė ir pati S. J. Parker.

Įdomu tai, kad prekyboje pasirodę laisvalaikio bateliai buvo kaip mat išgraibstyti „SJP“ prekės ženklo gerbėjų. Mados mylėtojų neišgąsdino net solidi 255 dolerių kaina ant etiketės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)