Vedėjai aprangą parinkusiam „Stiliusos“ stilistui Mantui Bartkui tereikėjo apvažiuoti keletą dėvėtų drabužių parduotuvių. Tai tapo savotišku laidos eksperimentu, ir įrodymu, kad stilingai galima atrodyti neišleidžiant šimtų eurų.

Rūta Mikelkevičiūtė

Tiesa, Rūta buvo ne vienintelė, laidoje pasirodžiusi vilkėdama dėvėtais drabužiais. Portalo DELFI Stilius fotožurnalistė Modesta Meškė taip pat dalyvavo eksperimente ir į studiją atvyko su asmeniniu moterų treneriu Martu Kalendra bei dainininke Saulene Chlevickaite, apsirengusiais drabužiais iš antrų rankų.

Saulenė Chlevickaitė, Modesta Meškė, Martas Kalendra

Tuo metu stilistė Natalija Stun aprangą taip vadinamuose skudurynuose parinko dainininko Vlado Kovaliovo širdies draugei, dainininkei Indrei Launikonytei.

Natalija Stun ir Indrė Launikonytė

Laidoje bus diskutuojama kaip neišlaidauti, ir kaip daug uždirbti, kad artėjančių Šv. Velykų stalas būtų gausus, o kasdien kišenėje netrūktų pinigų ne tik duonai, bet ir sviestui.

Pokalbių laida „Valanda su Rūta“ jau šį ketvirtadienio vakarą 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)