„Vis dažniau pasigendu tų moterų, kurios savo nepriekaištingomis manieromis ir kūno kalbos elegancija pasako kur kas daugiau, nei tauškėdamos tiradas“, – šypsosi L. Salasevičius. Žodžio kišenėje neieškantis dizaineris priduria, kad moterys iš tiesų patiria daug išgyvenimų dėl tarpusavio konkurencijos: „Jų apkalbų pasaulyje taisyklės yra negailestingos, todėl gerbiu visas, kurios neišsiprovokuoja ir sugeba išlikti orios.“

Šių metų „Madam pareis vėliau...“ vestuvinių ir proginių suknelių kolekcijos veidu Liutauras Salasevičius pasirinko Ingą Stumbrienę.

„Kodėl ją? Atsakau. Tai moteris, kupina meilės savo šeimai, orumo ir stiprybės, padedančios jai išbalansuoti nelengvoje šiuolaikinės moters kasdienybėje. Bet svarbiausia, Inga visada randa laiko pasirūpinti savimi ir moteriškai pasilepinti“, – drąsiai atsako kūrėjas.

Pačios Ingos Stumbrienės nuomone, šiuolaikinė moteris visų pirma yra tvirta, pasitikinti savimi, išsilavinusi, kultūringa, elegantiška, labai švelni bei paslaptinga. Inga neslepia, kad yra pamaloninta išskirtiniu kūrėjo dėmesiu.

„Su Liutauru dirbti visada yra malonu ir garbė. Jis labai talentingas, jo rankose audiniai virsta įspūdingiausiomis suknelėmis, o modeliai – stilingiausiomis damomis. Jo kolekcijos visada intriguojančios ir nenuspėjamos, šventiškos, puošnios ir laukiamos. O svarbiausia, Liutauro kuriama moteris – labai moteriška, paslaptinga ir ryški asmenybė“, – teigia žinoma moteris.

Jau š. m. gegužės 6 d. „Lietuvos geležinkelių“ muziejaus lauko ekspozicijoje Liutauras Salasevičius pristatys savo naujausią „Madam pareis vėliau... 2017“ kolekciją.

„Ši vieta pasirinkta neatsitiktinai. Naujai kolekcijai mane įkvėpė kadaise pamiršta ir visai neseniai iš naujo atrasta kelionė traukiniu“, – pristatydamas renginio vietą kalbėjo dizaineris.

Liutauro Salasevičiaus nuomone, kelionė traukiniu šiandien atgimsta iš naujo, prikeldama prisiminimus ir istoriją apie laisvę, prabangą ir ištaigingas puotas garsiajame Rytų eksprese, pro kurio langus žvelgė Elizabeth II, Monako princesė Grace, Honore de Balzac ir kitos istorinės asmenybės. Savo naujus kūrinius pristatysiantis dizaineris teigia, kad būtent traukinio bildesys ir laisvės pojūtis jame pažadino naujas kūrybines mintis ir idėjas.

Renginio vieta unikali – tai „Lietuvos geležinkelių“ muziejus. Kolekcijos pristatymo podiumu taps romantika dvelkiantis stoties peronas, o pati suknelių demonstracija vyks istorinio garvežio pašonėje. Ant podiumo šiemet atsiskleisiantys Liutauro Salasevičiaus kurtų drabužių deriniai išsiskirs ne tik elegancija ir prabangiais audiniais, bet ir turės dalelę istorijos tų dienų, kai žmonės niekur neskubėjo ir mėgavosi gyvenimo malonumais.

Visus neabejingus išskirtinei madai, dizaineris pakvies jau į devintąjį savo kolekcijos pristatymą. Iškilmingo renginio metu bus pristatyta beveik pusė šimto originalių, rankų darbo, prabangių vakarinių suknelių modelių, kuriuos demonstruos ne viena įžymi Lietuvos moteris, gerbianti ir mėgstanti dizainerio kūrybą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)