„Batų namų“ vairą perleidus sūnui Benui Maslauskui , buvo nuspręsta žengti nauju keliu ir plėsti įmonės veiklą. Iki šiol gaminę avalynę pagal asmeninius užsakymus, dabar pradeda prekybą savo kuriamais batais internetinėje parduotuvėje. Tam, kad tai būtų įmanoma, „Batų namai“ turėjo sumažinti savo gaminių kainas ir į savo kūrybą įvesti šiek tiek pramoninio dizaino.

„Labai dažnai sulaukiame komentarų, kad mūsų avalynė yra per brangi daugumai pirkėjų, tad norėdami suteikti visiems žmonėms galimybę įsigyti aukščiausios kokybės rankų darbo batus ilgai galvojome ir ieškojome galimybių kaip sumažinti kainą vartotojams, nesumažinant batų kokybės. Po ilgų ieškojimų ir skaičiavimų radome optimalų būdą, kuris mums sutaupo laiko taip sumažindamas galutinę kainą vartotojui. Būdas yra gan paprastas, vietoj rankomis gamintų padų pasirinkome aukščiausios kokybės padus, gaminamus naudojant naujausias technologijas, išlietus iš termogumos ir poliuretano. Šios dvi medžiagos yra ypatingai lengvos ir kokybiškos, tad pasitikime ir garantuojame, kad šie padai yra tokie pat kokybiški kaip ir gaminti mūsų rankomis“, – sakė Ž. Maslauskas.

Kaip rašoma pranešime, visą šią kolekciją, kuri šįkart yra sukurta vien tik moterims, vienija išsiskiriančios batų ar detalių formos, kurios ir suteikia batams jau minėto žaismingumo ir tuo pačiu padaro juos išskirtinius. Pasak Ž. Maslausko, visos batų detalės iki pat smulkiausių yra pagamintos ir surinktos rankomis, išskyrus jau minėtus - išlietus padus. Tad už avalynės kokybę garantuoja jis pats, nes visa tai ir yra pagaminta būtent jo rankomis, naudojant aukščiausios kokybės medžiagas. Pasak Žano, avalynės kokybė parduotuvėse prastėja žaibišku greičiu, tad jo asmeninis ir „Batų namų“ noras ir tikslas suteikti žmonėms galimybę įsigyti kokybiškus ir patogius batus už prieinamą kainą.

Ž. Maslauskas jau pradėjo ruoštis naujai savo kolekcijai, kuri pasirodys rugpjūčio pabaigoje - rugsėjo pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)