Be to šiųmetė mugė nustebins ir ypatinga socialine iniciatyva - „Fashion bazaar“ rengėjai bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija" sieks atkreipti lankytojų dėmesį į kone opiausią šalies problemą - smurtą prieš moteris.

„Mugė daugiausiai skirta moterims, tarp kurių bus ir tokių, kurios nuolat patiria fizinį, seksualinį ar psichologinį smurtą artimoje aplinkoje. Todėl bendradarbiaudami su „Pagalbos moterims linija" organizacija, teikiančia emocinę paramą telefonu ir internetu, sieksime atkreipti visuomenės dėmesį į vyraujančią problemą ir informuoti apie teikiamą pagalbą. Tikimės, kad mugės lankytojai neliks abejingi ir prisidės prie šios socialinės iniciatyvos skleisdami žinią, taip pat viliamės, kad atrasime moterų, kurioms padėsime išsigelbėti nuo patiriamo smurto šeimoje, galiausiai, galbūt atsiras ir tokių, kurie nuspręs prisidėti prie kilnios organizacijos veiklos ir taps savanoriais. Tikime, kad mugės metu padėsime, kad ir nedideliai, tačiau reikšmingai daliai kenčiančių moterų.”,– kalbėjo renginio organizatorė ir UAB „Inzi group“ projektų vadovė Meda Kišonė.

Kaip rašoma pranešime, renginio organizatoriai atskleidžia, kad šiemet „Fashion bazaar“ mugė švenčia jau ketvirtąjį savo gimtadienį. „Nuostabu tai, kad šis renginys per ketverius metus pelnė gerai žinomo ir lengvai atpažįstamo renginio vardą, kuris pasižymi aukšta kokybe ir savita koncepcija. Džiaugiamės, kad kasmet prie mugės prisijungia vis įvairesni dalyviai, galintys patenkinti net išrankiausio stiliaus gurmano poreikius. Labai smagu, kad šiemet, kitaip nei anksčiau, papildomas dėmesys bus skiriamas ir pliusinį dydį nešiojančioms moterims, kurių pavasariniu garderobu pasirūpins ypatingas „Secret Store” prekės ženklas.”, - džiaugėsi organizatorė.

Be jau minėtų „Fashion bazaar“ mugės dalyvių lankytojams savo produktus siūlys ir gerai žinomi vardai: „Lyli“ by Lilija Larionova, „Ka“ by Kristi Andress, Diana Paukštytė, „Kaip tu“ by Serge Gandžumian, prekės ženklas „Sirena“ ir „C&D style“ bei kiti jau pamėgti ir nauji Lietuvos bei užsienio prekės ženklai, tokie kaip „Kgw Private Label“, „D96p“, „Birbyzas“, „Trepsiukas“, „Owa“, „Make Heads Turn“, „Noema Paper House“, „Moods Studio“, „Pykok“, „Oh My Goda“, „Unknown“, „Nakági“, „Modneli“, „Rudnė“, „Tapatu“, Vilma Statkuvienė ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)