Panašu, kad „Mėlynasis Prezidentės įvaizdis“ būtų puiki knyga apie Prezidentės stilių, kurioje būtų kalbama apie vienas už kitą mėlynesnius švarkelius, kostiumėlius ir kasdienius aprangos derinius, prie jų puikiai derinamus papuošalus ir aksesuarus, papildančius šalies vadovės garderobą. Taigi ne paslaptis, kad ši spalva – tarsi vizitinė jos kortelė.

Dalia Grybauskaitė

Bene išskirtiniausias D. Grybauskaitės įvaizdis pademonstruotas 2011 metais susitikimo metu su tuometiniu JAV prezidentu Baraku Obama metu. Ji pasirinko raudoną aksomo švarkelį, kuris buvo tikrai ryškus ir prikaustantis aplinkinių dėmesį.

B.Obama Lenkijoje susitiko su D.Grybauskaite

Klasikinį, griežtą ir oficialų aprangos stilių mėgstanti Dalia neeksperimentuoja ir su savo šukuosena. Jau daugiau nei dešimtmetį jos plaukų kirpimas keičiasi labai minimaliai ir vos pastebimai. Bet natūralu, kad politikės įvaizdis neturėtų atrodyti iššaukiančiai, kaip tik jis turi būti tvarkingas, koks ir yra.

Akivaizdu, kad mūsų šalį valdanti moteris turi konkretų savo aprangos stilių, kurio griežtai laikosi. O tai – puikus pavyzdys, kaip turėtų atrodyti šalies vadovė.

Dalia Grybauskaitė
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (705)