Šio sezono „CarolinaKmit“ kolekcijoje vyrauja audinės ir bebro kailiai. Bebro kailiniai išskiskira giliai mėlynais, jūros žaliais, tamsiai pilkais bei degintų plytų atspalviais. Tarp gaminių iš audinės dominuoja pilka, auksinė ruda, perlo bei balta spalvos. Vyrauja tiesaus silueto kailiniai drabužiai, intriguoja lengvi kailinukai su trijų ketvirčių rankovėmis.

M. Miliauskaitės naujausia kolekcija išsiskiria minimalizmu ir juodos spalvos variacijomis. Daugiau nei šešerius metus mados pasaulyje besisukanti Miglė kuria save ir savo aplinką mylinčiai moteriai. „Ji – žavingai moteriška, empatiška, drąsiai priimanti visas emocijas ir iššūkius. Akimirką gali būti persmelkta klasikos, o kitą – jau striksėti su botais per balas. Ji kupina netikėtos saviraiškos, stiliaus paieškų“, – sako M. Miliauskaitė. Ne vieną kolekciją pristačiusi dizainerė įsitikinusi, kad apranga daro įtaką savijautai, savivertei ir netgi prišaukia sėkmę.

Papuošalų kūrėja K. Abraitienė išgarsėjo posakiu, kad ypatingos moterys puošiasi ir be progos. Tačiau jos naujausia kolekcija „Midnight Queen“ išskirtinė tuo, kad skirta vakarėliams, iškilmingoms progoms. „Kiekviena pasipuošusi moteris jaučiasi ypatinga ir išskirtinė, o tai suteikia jai pasitikėjimo savimi“, – sako K. Abraitienė, kuriai norisi, kad moterys jaustųsi prabangiai, tarsi tikros karalienės. Naujojoje aksesuarų kolekcijoje gausu „Swarovski“ kristalų, sidabrinių ir paauksuotų detalių.

Modeliams, tarp kurių svečiai išvydo stilistę Violetą Malevską, aktorę bei psichologę Ritą Žliobaitę, atlikėją Sandrą Navickaitę, šokėją Domantę Padleckaitę, makiažą kūrė tarptautinės grimo ir vizažo akademijos „Sla Academy Vilnius“ meistrai; šukuosenas – „Yury Salon“ meistrai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją