„Turėti grožio saloną buvo sena mano mamos svajonė, kurią nusprendžiau įgyvendinti“, – pasakoja jaunoji verslininkė.

Renginio metu svečių laukė kosmetikos pristatymas, specialus užkandžių meniu, kuriuo pasirūpino dainininkės Shakiros asmeninis virtuvės šefas Mario Avallone. Pasaulyje žinomas virtuvės virtuozas į Lietuvą atvyko ne veltui. Jis ruošia naują meniu šalia grožio salono įsikūrusiam ir Sofio tėvams priklausančiam argentiniečių restoranui „El Gaucho Sano“.

Kaip rašoma pranešime, renginyje apsilankė ir daugybė žinomų Lietuvos žmonių. Sofio Gelašvili-Niūniavę atidarymo proga sveikino Rimvydas Širvinskas-Makalius, Mantas Wizzard, Saugirdas Vaitulionis, Daiva Tamošiūnaitė, Simona Starkutė, Kristina Tarasevičiūtė, Anna Orechova, Sezzy su sužadėtine Paula Poderyte, Kristina Kaikarienė su dukra Kriste, Liepa Norkevičienė su Evaldu Norkevičiumi, jaunavedžiai Mikas Stankevičius ir Miglė Zubrickaitė, Liucina Rimgailė, Viktorija Siegel, Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su sužadėtiniu, Diana Dargienė su dukra Une, Ramunė Klivečkienė, Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė, Martas Kalendra ir kiti. Šventėje Sofio Gelašvili-Niūniavę sveikino jos mama ir vyras.

Vakaro viešnios buvo kviečiamos išbandyti „Sophistique“ teikiamas grožio procedūras. Savanorės galėjo pasilepinti procedūra, atliekama SPA žnyplėmis su levandų vandeniu. Tai plaukų prisodrinimas šiltaisiais levandų garais ir aromatais, paverčianti plaukus šilkiniais. Vienai iš norinčių buvo atliktas rankų ir delnų masažas su medaus kremu ir šiltaisiais migdolų aliejais. Išskirtinio atidarymo viešnia taip pat buvo kviečiama pasilepinti plaukų kvepalų procedūra, suteikiančia žvilgesio. Ši procedūra pasižymi išraiškingais kvapais: jojobos, cinamono ir ylang ylang žiedų aromatais. Procedūros buvo atliekamos naudojant „Naturalmente“ kosmetiką. Grožio pasaulyje „Naturalmente“ įvardijama kaip itin prabangi kosmetika, kurioje nėra naftos, plastiko, nikelio ar konservantų. Grožio salono atidarymo svečiai taip pat galėjo susipažinti su augaliniu pagrindu sukurta „My.organics“ kosmetika.

Vakaro metu buvo pristatyti trys skirtingi įvaizdžiai, sukurti modeliams Justinai Ievai Steponavičiūtei, Viktorijai Michailovai ir Miglei Latušenkaitei. Tuo pasirūpins „Sophistique“ salone dirbančios vizažistės ir šukuosenų meistrės. Modeliai vilkėjo dizainerio Juozo Statkevičiaus kurtas sukneles.

S. Gelašvili-Niūniavė – ne naujokė mados ir grožio pasaulyje. Gruzijos parlamentaro Valerijaus Gelašvili duktė Milane ir Londone studijavo mados stilizavimą. Fotosesijų metu jauna moteris taip susižavėjo vizažisčių amatu, jog pati nusprendė ja tapti. „Pabaigus studijas Prancūzijoje, grįžau į Lietuvą. Visa galva pasinėriau į vizažo studijas. Kol studijavau, mane išlaikė tėvai. Tačiau pasibaigus mokslams nenorėjau būti jų išlaikytine. Taip sugalvojau atsidaryti savo grožio saloną“, – pasakoja „Sophistique“ įkūrėja.

Merginos mama vadovauja šalia salono esančiam viešbučiui „Atrium“. Sofio neslepia, jog verslo pradžioje jai padeda visa šeima. Mergina labai džiaugiasi, jog broliai, seserys, tėvai skatina tobulėti ir judėti į priekį. Milijonieriais vadinami Sofios tėvai ne tik morališkai, bet ir finansiškai padėjo merginai ir įsirengiant elegantiško dizaino grožio saloną. „Esu dar labai jauna ir visai neseniai baigusi studijas. Savo salonui pati užsidirbti dar nespėjau. Esu labai dėkinga tėvams už finansinę paramą. Mama labai padėjo patarimais, jos patirtis vadovaujant viešbučiui yra neįkainojama. Turėjau nemokamą verslo konsultantę. Labai daug prisidėjo mano vyras, jis nuo mano pečių nuėmė daug techninių darbų“, – artimiesiems dėkoja vizažistė.

Kuo Pilies gatvėje įsikūręs S. Gelašvili-Niūniavės salonas „Sophistique“ skirsis nuo kitų sostinės grožio salonų? Sofio jau nuo mažų dienų yra veganė, propaguojanti sveiką gyvenimo būdą. Salone specialistai dirbs tik su natūralia, žmonėms žalos nedarančia kosmetika. „Noriu parodyti, kad grožis gali būti kuriamas ir natūraliomis priemonėmis. „Sophistique“ naudojami plaukų dažai, priežiūros priemonės ir kiti kosmetikos produktai yra sukurti iš atsinaujinančių ir tvarių augalinių medžiagų, kurių sudėtyje yra natūralūs aliejai ir aromatai iš augalų, užaugintų biodinaminiuose ekologiniuose ūkiuose. Nuolatos domiuosi grožio priemonių naujovėmis. Tad stengsiuosi klientams pasiūlyti kuo natūralesnes priemones, kurios nekenkia sveikatai, o padeda puoselėti odą ir plaukus. Tad į mano saloną drąsiai galės ateiti veganiško gyvenimo būdo pasekėjai“, – sako mergina.

„Sophistique“ grožio salone teikiamos vizažo, manikiūro, nagų priauginimo, plaukų dažymo ir sušukavimo paslaugos. Salono kirpimo ir šukuosenų meistrės padės klientams atnaujintį įvaizdį ar pasiruošti šventėms, ne tik atsižvelgiant į kliento pageidavimus, bet ir pritaikant naujausias kirpimo ir šukavimo tendencijas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)