Šiltajam metų laikui mados kūrėja siūlo ypač skulptūriškas striukes, liemenes, džemperius bei švarkus.

Kaip teigiama pranešime, neįprasto lengvumo bei trimatiškumo įspūdį jiems suteikia drąsūs dizainerės eksperimentai drugelio tema. Šį motyvą kaip išskirtinį kūrybos ženklą A. Kuzmickaitė jau įtvirtino tarptautiniu mastu.

Lietuvę antrąsyk į Kijevo mados savaitę pakvietę programos „Fashion Scout“ organizatoriai britai neslėpė, kad kitąsyk tikisi ją išvysti per Londono mados savaitę.

„Mados rinka yra specifinė. Čia neužtenka tiesiog būti. Reikia kitų patvirtinimo, kad esi kažko vertas, ypač dabar, kai tiek daug dizainerių bei prekių ženklų. Tokie tarptautiniu mastu svarbūs renginiai kaip Kijevo mados savaitė padeda atskirti, kas yra kas. Kartu tai — vieta susitikti iš tiesų svarbius žmones, kurie gali lemti tarptautinę dizainerių karjerą“, — atskleidė A. Kuzmickaitė.

Iš viso naujausias kolekcijas Ukrainos sostinėje praėjusią savaitę pristatė apie 60 dalyvių, akredituota daugiau nei 200 vietinės bei tarptautinės žiniasklaidos atstovų ir sutraukė apie 20 tūkstančių žiūrovų.

Pasak A. Kuzmickaitės, ši, keturioliktoji, Kijevo mados savaitė išsiskyrė ir vertingais seminarais bei diskusijomis apie tarptautinį mados verslą.

Iškart po kolekcijos pristatymo Ukrainoje dizainerė sulaukė kvietimo pasirodyti ir Milano mados savaitėje vasario pabaigoje. Per specialų projektą „More Dash: Eye on the East“, kurį rengiant bendradarbiauja ir viena itališkojo „Vogue“ redaktorių Sara Maino, įtakingos Italijos madai šeimos narė, savo kūrybą pristatys 10 perspektyviausių mados ženklų iš Rytų Europos.

O gerbėjus Lietuvoje kasmetiniu madų šou dizainerė A. Kuzmickaitė pradžiugins kaip įprasta pavasarį - balandžio 6 dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)