ACCIDENTAL ICON

Teisės profesorė, regis, neturi nieko bendro su mados sritimi. Tačiau tik ne ši moteris. Atsitiktine ikona pasivadinusi blogerė ne tik rašo savo tinklaraštį, kuriame publikuojamos jos įspūdingos nuotraukos, bet ir turi Instagram paskyrą, o sekėjų skaičius viršija net 80 000. Kuom Lyn Slater patraukia dėmesį? Moteris nebijo atrodyti kitaip ir nevisada rengtis pagal amžių. Griežtas plaukų kirpimas, aistra japonų dizainerių drabužiams ir eksperimentinei madai - toks Lyn stilius, kurį jau spėjo pamėgti daugelis.

Instagram: @iconaaccidental

COLLEEN HEIDEMANN

Kada, jei ne dabar? Tokio principo laikosi kita mados tinklaraštininkė Colleen Heidemann. Ryškus makiažas, raudonos lūpos, puošnūs apdarai, neretai apnuoginantys moters kūną yra jos kasdienybė. Colleen yra daugiau nei 70 metų, tačiau ji stebina elegantišku ir nepriekaištingu stiliumi. Jos Instagram paskyrą seka daugiau nei 10 000 sekėjų.

MIS PAPELICOS

Po šiuo šmaikščiu pseudonimu slepiasi garbingo amžiaus ispanė iš saulėtosios Malagos. Tai - mados ir stiliaus blogerė Sacramento Amate. Ji dievina drabužius, dekoruotus keisčiausiais raštais, o jos stilių trumpai apibūdinti būtų galima kaip originalius vintažinių drabužių derinius. Ją seka daugiau nei 20 000 žmonių.

Instagram: @mispapelicos

SOPHIE FONTANEL

Rašytoja ir žurnalistė Sophie Fontanel mielai pozuoja asmenukėms priešais veidrodį ir demonstruoja savo kasdienius aprangos derinius. Ji lankosi kolekcijų pristatymuose, dėvi „Celine“, „H&M“ ir „Hermes“ drabužius, rašo apie stilių ir į save moka pažvelgti pro humoro prizmę: nebijo fotografuotis pasirėmusi į ramentus, asmenines nuotraukas įterpti į mados koliažus. Ji turi daugiau 93 000 sekėjų.

Instagram: @sophiefontanel


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)