Keturias kolekcijas iki šiol išleidęs dizaineris, ir jau su pirmąja kolekcija „Galimybė“ laimėjęs žurnalo „Stilius“ nominaciją „Metų debiutas“, nusprendė kad metas pradėti kurti ne tik vienetinius batus pagal asmeninius užsakymus, bet ir avalynę kurios įsigyti galėtų visi ir pradeda tiek internetinę prekyba savo avalyne „Batų namai“ interneto svetainėje, tiek ir parduotuvėse, pirmoji parduotuvė kurioje galima įsigyti Žano kurtus batus yra „Baltas ir Butikas“ Kaune, ir artimiausiu metu tikimasi tęsti plėtrą ir į kitus dižiuosius Lietuvos miestus, artimiausiuose planuose yra Klaipėda ir Vilnius. Taip pat avalynę įsigyti galima ir atsinaujinusiuose „Batų namuose“ Kėdainiuose.

„Pajautėme, kad žmonės pradėjo vertinti tikrą ir kokybišką rankų darbo avalynę. Ilgai laukėme ir stengiamės pakeisti žmonių požiūrį į jų nešiojamą avalynę. Mūsų pagamintus batus įsigyję žmonės juos nešioja mažiausiai 3–4 metus, turime vieną klientę kuri vis dar nešioja batus iš pirmosios mūsų kolekcijos, tai jau beveik 10 metų. Kiekvienam savo gaminiui suteikiame 1 metų garantiją, tad klientai mumis pasitiki“, - rašoma pranešime.

„Mūsų pagrindinė taisyklė kuriant batus, kurią jau ne kartą esu minėjęs yra kokybė ir patogumas. Žinoma, kuriame gražius batus, bet juos sukurti nėra sunku, daugybė dizainerių gali sukurti tokius batus, bet kad tie batai būtų dar ir kokybiški, patogūs ir ilgaamžiai yra jau kitas reikalas, tą padaryti yra sunku, bet mes tai darome sėkmingai ir stengiamės toliau tobulėti“, – sako Ž. Maslauskas.

Puiki žinia kūrejo gerbėjams yra tai, kad jau yra ruošiama ir penktoji avalynės kolekcija, kuri bus sukurta ir išleista į prekyba jau šį pavasarį.

E. Mildažytė

Ž. Maslauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)