Kaip rašoma pranešime, antrus metus iš eilės vyksiantis projektas labai populiarus tarp buvusių ir būsimų nuotakų, nes vienos jų nori savo suknelę parduoti, o kitos – perpus pigiau nusipirkti garsaus dizainerio darbą. Pernai gegužės mėnesį vykęs renginys pritraukė šimtus tobulos suknelės medžiotojų, o savo sukneles pardavė daugiau nei 60 nuotakų. Analogų neturintis renginys iš internetinių skelbimų išgelbsti sukneles, kurių matuotis atvyksta ir būsimos nuotakos iš kitų miestų. Šįmet renginys vyks parodos „Mūsų vestuvės“ metu. S. Šernė pasakoja, kad jos suknelė tiktų drąsiai ir dėmesį norinčiai pritraukti moteriai. Jos stilių galėtų sudaryti į uodegą surišti tiesūs plaukai, raudonos lūpos, maži auskarai ir lygus makiažas.

Ilgai spintoje kabėjusi suknelė ieškos naujos šeimininkės

„Esu labai sentimentali, laikiau suknelę dukrai, tikėjausi, kad ji panaudos bent kažkokią jos detalę. Bet kai gimė sūnūs, nutariau, kad jiems suknelės tikriausiai nereikės“, – pasakojo Sandra, apsisprendusi suknelę perduoti kitai būsimai nuotakai. Sandros ir Darvydo vestuvės vyko 2012 metais Nidoje, tad ilgai laukusi spintoje, suknelė paruošta padaryti laiminga kitą būsimą nuotaką. Paklausta, kaip vyko žinomos moters stiliaus kūrimas, S. Šernė pasakoja, kad labai tiksliai žinojo, ko nori, o tai įgyvendinti padėjo stilistas Ridas Šturas ir Monika Scinskas, kurie buvo šalia Nidoje.

„Man visuomet patiko minimalus, bet prabangus makiažas. Suknelę taip pat rinkausi visiškai viena – nenorėjau, kad mano pasirinkimui padarytų įtaką kieno nors kito nuomonė ar skonis. Abi suknelės buvo iš „Proniovas“. Nemėgstu rizikuoti, o ypač kai kalbama apie vestuves. Norėjau rezultatą matyti iškart, todėl nedrįsau siūtis suknelės. O „Proniovas“ man labai patinka – tai žymiausia vestuvinių suknelių įmonė! Jų suknelės išskirtinės ir vienos gražiausių“, – prisiminimais dalijasi S. Šernė. Sandra tuokėsi vilkėdama vieną suknelę, o vakarinei šventės daliai pasirinko kitą, kurią ir nori perduoti kitai nuotakai. Sandra pasakoja, kad pirmoji suknelė padėjo sukurti įvaizdį, apie kurį nuo mažens svajoja visos mergaitės, tačiau pūsta ir sunkoka suknelė ribojo laisvę. Būtent dėl šios priežasties po vidurnakčio ją pakeitė į lengvesnę ir patogesnę bei tinkamesnę vėlesnei vakaro daliai. Pirmoji buvo romantiška, nėriniuota, neprovokuojanti... O antroji – kiek iškalbingesnė, giliu skeltuku, paryškinanti figūrą...

S. Šernės stiliaus patarimai būsimoms nuotakoms

Suknelės paieška: „Nesiveskite draugių, mamų, tetų kartu rinktis suknelės, darykite tai pačios. Kol ieškojau savosios, mačiau, kiek daug merginų išsirenka tikrai ne savo svajonių sukneles. Trys draugės, mama ir močiutė įkalba imti kitą, joms gražesnę, nors nuotakos akyse buvo, matyt, ta tikroji suknelė nugalėtoja, kurią ji visgi paliko ir neišsirinko!“ – sako S. Šernė.

Makiažas: „Mano makiažo ikona yra Audrey Hepburn – juodas pravedimas, ryškios blakstienos, lygus veidas ir raudonos lūpos. Tai iki šiol mano numylėtas įvaizdis. O dėl šukuosenos – norėjau jaustis gerai, o taip jaučiuosi surištais plaukais“, – sako Sandra ir kviečia merginas ieškoti patinkančio ir sau tinkančio stiliaus.

Bateliai: „Batai yra mano silpnybė. Ypač myliu „Christian Louboutin“ – šiuos kūno spalvos aukštakulnius rinkausi vestuvėms ir nuotakoms rekomenduoju rinktis vadinamosios nood spalvos aukštaklulnius“, – pasakoja S. Šernė.

Gėlės: „Mano mėgstamiausia spalva – mėlyna, gėles – lauko, todėl jaunosios puokštei pasirinkau tiesiog pluoštą laukinių rugiagėlių. Nuotakoms rekomenduoju rinktis tokias gėles, kurios atspindės visą vestuvių dekorą, viziją ir, žinoma, jai pačiai patiks“, – pasakoja S. Šernė.

Užkrečianti idėja, kuri tampa vis populiaresne nuotakų rate – išlydėti savo sukneles prie altoriaus dar kartą. Pati Sandra prisipažįsta, kad tokiame renginyje pirktų suknelę, jei ji atitiktų moters suknelės idealą. Buvusi nuotaka pripažįsta, kad labai sunku rasti suknelę, nes reikia peržiūrėti šimtus skelbimų, o salone daug paprasčiau. Šis renginys labai palengvina paieškas! Tačiau paklausta, ar lengvai atsisveikina su savo suknele, prisipažino, kad buvo skaudoka, bet tik dėl savo sentimentų net ir mažoms smulkmenoms, o ką jau kalbėti apie suknelę. Kai pirkėja jau nusprendė įsigyti Sandros vestuvių ceremonijos suknelę, žinomai moteriai dar sekundei šmėstelėjo mintis jos neparduoti ir visgi pasilikti sau, tačiau susitvardė ir štai jau pribrendo parduoti antrąją suknelę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)