Kai kalbama apie blakstienas, dažniausiai turima mintyje ilgas, atskirtas ir nepriekaištingai padažytas blakstienas. Tokiu būdu net grožio priemonių gamintojai kuria ir parduoda blakstienų tušus, kurie ne tik užriestų, bet ir atskirtų kiekvieną smulkiausią blakstieną.

Tačiau pastarajai grožio tendencijai atėjo pabaiga. Štai Niujorko mados savaitės metu pristatydamas naujausią rudeniui-žiemai skirtą kolekciją, dizaineris Jasonas Wu sukūrė netikėtą ir veikiau anti-mados estetika paremtą įvaizdį. Manekenes puošė natūralus makiažas, pabrėžiantis sveikos veido odos spindesį. Nieko nereikalingo.

Makiažo akcentas buvo dedamas ties akimis, jas išryškinant ne akių šešėliais ar antakių linijos paryškinimu, bet juodu tušu padažant blakstienas. Kai kam tai atrodytų tikrų tikriausia tragedija, kuomet jos ima ir sulimpa į tris dideles ir stambias „blakstienas“. Tačiau ne šį kartą. Norint suspėti paskui paskutinę mados ir grožio pasaulio tendenciją, jūs turėtumėte nesibaiminti šio kadaise tragedija vadintos makiažo klaidos.

Stambios, ryškios, juodos, ilgos, dailiai užriestos ir... sulipusios blakstienos - naujausias šio sezono mados klyksmas! Imkite pavyzdį ir įkvėpimą iš dizainerio Jason Wu kolekcijos arba iš praeities mados.

#twiggy #model #60s

A photo posted by Chiara🦄 (@godsavethebling) on Jan 22, 2017 at 10:24am PST

Prisiminkime XX a. 7 dešimtmetį, kuomet ant bangos buvo modelis Twiggy - smulkaus sudėjimo mergina, berniukiško kirpimo plaukais ir didelėmis mėlynomis akimis. Būtent tuo laiku gimė nauja makiažo tendencija - sulipintos blakstienos, kurios laikas nuo laiko periodiškai atgimdavo madoje, o šį sezoną - taip pat.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)