Antradienio vakarą į sceną žengė trylika dalyvių: Gražvydas, „Fusedmarc“, Marius Petrauskas, Dovydas Petrošius, „Strėlės“, Virgis Valuntonis, Vilija Matačiūnaitė, Milda Martinkėnaitė ir Saulenė Chlevickaitė, Gytis Ivanauskas – Lolita Zero, „HIT“, Vidas Bareikis ir Ieva Zasimauskaitė, Erika Astrauskaitė, Greta Zazza.

Po praėjusio pasirodymo atlikėjai buvo įvertinti, deja, nelabai kaip. Net ir apkalbėtas, milijono vertas, Mios įvaizdis nesusilaukė daug teigiamų skaitytojų įvertinimų. Atrodo, kad šeštadienį pasirodysianti trečioji nacionalinės „Eurovizijos“ laida vizualiai bus daug įdomesnė ir salėje sėdėjusiems žiūrovams, ir už televizijos ekranų.

Trečiojo įrašo metu labiausiai išsiskyrė Vidas Bareikis ir Ieva Zasimauskaitė, kuriems įvaizdį kūrė Aistė Radzevičiūtė, tai pat „MK Drama Queen“ kurtais apdarais tviskėjo merginų grupė „HIT“, o ką jau bekalbėti apie Gyčio Ivanausko pasirinktos herojės Lolitos Zero stilių, kuris nustelbė visus dalyvius.

Labai dailiai vakaro metu atrodė Milda Martinkėnaitė ir Saulenė Chlevickaitė. Jos buvo pasipuošusios stilingomis baltomis suknelėmis. Seksualias, bet subtilias sukneles parinko Rūta Čepytė.

Kiti atrodė gražiai, tačiau kiek nuobodokai, jie rinkosi standartinius kelnių ir švarkų sprendimus. Toks įvaizdis sunku ar gali prikaustyti žiūrovų žvilgsnius.

DELFI / Modestos Meškės nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)