Antradienio vakarą vykusiuose filmavimuose buvo galima išgirsti ir visiems žinomus atlikėjus, ir pamatyti naujus veidus. Antrosios atrankos metu savo pasirodymus atliko grupė „Ego“ ir „Variete“, atlikėja Monee, Gabrielius Vagelis, Ieva Zasimauskaitė, Rugilė Daujotaitė, Vilija Pilibaitytė-Mia, Deividas Žygas, Rasa Kaušiūtė, Gabrielė Vilkickytė, „Lawreigna“, Kotryna Juodzevičiūtė ir Valdas Lacko. Juos žiūrovai išvys jau ateinantį šeštadienį.

Skaitytojai praėjusią savaitę jau išrinko geriausią pirmosios laidos dalyvių aprangos stilių. Didžiausias simpatijas išreiškė santūriajam Justinui Stanislovaičiui ir originaliu sceniniu įvaizdžiu nustebinusiems Tadui Rimgailai ir Samantai Tinai, kurie savo aprangai skyrė ypatingą dėmesį. Jie atrodė nepriekaištingai ir be stilistų pagalbos. Pasirinkę pastelinės spalvos aprangą jie sugebėjo suderinti nesuderinamus drabužių modelius - puošnią vakarinę suknelę ir megztas kelnes. Neįprasta stiliaus eklektika šiuo atveju susišaukė labai gerai. Nors buvo ir tokių, kurie juos sukritikavo, nelabai suprasdami T. Rimgailos kelnių pasirinkimo.


Tadas Rimgaila ir Samanta Tina

DELFI / Modesta Meškė

Šio įrašo filmavimo dalyvių aprangos paletė nebuvo itin spalvinga, bet pasitaikė ir nematytų kostiumų sprendimų. Nors dažniausiai atlikėjams puoštis padeda renginio stilistai, atsiranda ir tokių, kurie prieštarauja įvaizdžio kūrėjams ir nori apsirengti patys. Viena iš jų - atlikėja Monee, kuri griežtai pareikalavo, kad nori vilkėti būtent tamsiai žalios spalvos atvirą kombinezoną.

Išskirtinai ir patraukliai atrodė atlikėja „Lawreigna“, o šalia jos buvę pusnuogiai šokėjai kaitino pasirodymo atmosferą.

Be juodos spalvos drabužių scenoje atsirado ir šviesių spalvos derinių – dainininkės Ieva Zasimauskaitė ir Kotryna Juodzevičiūtė buvo tikra atgaiva akims tamsių spalvų tonų fone.

DELFI / Modestos Meškės nuotraukos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)