Ant raudonojo kilimo tą vakarą netruko įspūdinga apranga pasipuošusių vakaro svečių. Kas iš jų rinkosi kostiumus, kas prabanga tviskančias aukštosios mados suknias.

Štai aktorė Nicole Kidman pasirodė vilkinti ekscentriškojo dizainerio Alexander McQueen mados namų suknia, o Zoe Saldana ryškiu rožiniu „Gucci“ modeliu. Bene tą vakarą įspūdingiausia suknia pasipuošė jaunoji aktorė Hailee Steinfeld. Ji dėvėjo dizainerės Veros Wang levandų atspalvio suknią.

Nicole Kidman
Hailee Steinfeld

Tačiau buvo ir tokių aktorių, kurios nenorėjo rinktis įprasto puošnios suknelės varianto. Tarp tokių, kitokį stilių pasirinkusių įžimybių buvo ir Evan Rachel Wood. Ją puošė „Altuzarra“ mados namai. Aiškindama, kodėl aktorė nusprendė iškilmingą vakarą vilkėti kostiumą, moteris „Elle“ žurnalui teigė, kad ji nori parodyti, kad suknelės dėvėjimas moterims nėra privalomas tokia proga.

Evan Rachel Wood

Tuo tarpu vyrų tarpe savo išvaizda stebino atlikėjas Pharrell Williams, pasirinkęs neįprastą baltą „Chanel“ kostiumą ir prie jo derinęs sportinio stiliaus kepuraitę bei gausybę blizgių aksesuarų.

Pharrell Williams

Apibendrinant visus „Auksinių gaublių“ įvaizdžius, dominavo kelios tendencijos. Metalo efektas visdar yra aktualus, netruko sidabro ar aukso dekoru nusėtų suknių. Šalia subtilių pastelinių atspalvių rinktasi ir ryškias spalvas tokias, kaip žalią, raudoną, geltoną ar rožinę. Trumpas sukneles keitė ilgi šleifai, o apnuogintų pečių tendencija išlieka populiaria.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)