Štai projektas „Žvaigždžių duetai“ kūrėjams pateikia vis naujų išbandymų. Dainos verčia generuoti naujas idėjas, tuo pačiu metu ir įvaizdžius. O žvaigždžių stilistams belieka sukti galvas ir juos įgyvendinti.

Kiekvienas pasirodymas nustebina netikėtais apdarų sprendimais. Muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ pasirodžiusi „Mis Lietuva 2013“ nugalėtoja Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė atrodė ir originaliai, ir gražiai. Ant juodos mini suknelės buvo užvilktas pūstas sijonas padarytas iš šešių lankų, nusagstytas dirbtinėmis margaspalvėmis gėlėmis.

Jos partneris, romų dainininkas Ištvanas Kvik pageidavo vieno, kad būtų daug gėlių. Būtent tokį neįprastą apdarą sukūrė stiliaus namai „House Of Kikimara“, kurie Ištvano norus suderino su savo kuriamų drabužių stilistika.

Visgi smagu, kad stilistai nestovi vietoje ir juda į priekį, o savo fantazijas sugeba įgyvendinti realiais darbais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)