Aukštapadžių batų tendencija aktualumo viršūnę pasieks atėjus 2017 m. pavasariui, tačiau jau dabar galime pradėti pamažu jaukintis tokio tipo avalynę.

Platforminius batus ant podiumo pristatė mados namai „Balenciaga“, „Miu Miu“, „Coach 1941“, „Maison Margiela“, dizaineris Marc Jacobs bei kiti.

Nuo pilnapadžių basučių, dekoruotų spalvotos odos dirželiais, masyvaus kulno batelių, padengtų brangiaisiais akmenimis ar puikiai dar šiai žiemai tinkančių blizgios odos ilgaaulių iki nesuvokiamo aukštumo platformų.

Tokie batai gali būti avimi tiek prie plačiakraščių kelnių, hipiško stiliaus džinsų ar kaip tik itin siaurų. Kadangi jie optiškai padidina ūgį, laisvai rinkitės jaukius maxi dydžio megztinius ar šalius, oversized tipo švarkus ir paltus.

Taigi, ar viena madingiausių pavadinta avalynė prigis mūsų šalyje, priklausys tik nuo jūsų pasiryžimo ir noro sekti šią tendenciją.

Pumped up kicks. #CoachSpring2017 #NYFW

A photo posted by Coach (@coach) on Sep 15, 2016 at 12:01pm PDT

„Coach 1941“ modelis

BALENCIAGA FALL WINTER 2016 Women’s Campaign, Image 8, shot by Mark Borthwick. #Balenciaga #FW16 #Campaign #8

A photo posted by Balenciaga (@balenciaga) on Jul 29, 2016 at 5:29am PDT


„Balenciaga“ modelis

A poetic mash-up of perfect eccentricity prevails for AW16. #Rochas #AW16 #AlessandroDellAcqua

A photo posted by Rochas Paris (@rochasofficial) on Sep 13, 2016 at 2:30am PDT


„Rochas“ modeliai



💖💛💚💙💜#MJSS17

A photo posted by Marc Jacobs (@marcjacobs) on Sep 15, 2016 at 1:40pm PDT

Marc Jacobs modeliai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)