„ČOKERIAI“

Arba prie pat kaklo kabinamas papuošalas-juostelė. Nuo prabangios aksomo, siuvinėtos hipiškais raštais, primenančio antkaklį ar surišamą kaspinėlį - „čokerių“ būta įvairiausių. Juos visus metus išbuvęs populiarumo viršūnėje, šis aksesuaras užleidžia vietą masyviems ir ilgiems pakabukams.

Leda choker 🌹@realbarbarapalvin

A photo posted by ARE YOU AM I (@areyouami) on Dec 17, 2016 at 2:05pm PST

MARŠKINĖLIAI SU PAVADINIMAIS

Ši tendencija išsilaikė porą sezonų, tačiau ateinančiais metais teks su ja atsisveikinti. 2016 m. vasarą-rudenį itin madingi marškinėliai su muzikos grupių, atlikėjų ar garsių prekės ženklų pavadinimais keičiami į grafiniais piešiniais margintus modelius.

🙋🏼 girls in Tee's. . . . #tshirt #demin #logo #logotshirt #fashion #strdetstyle #instagirls #fashionpack #miroslavaduma #google

A photo posted by Les Petites Pestes Mag (@lespetitespestesmag) on Sep 18, 2016 at 11:15am PDT

„PIKANTIŠKI“ DŽINSAI

Plėšyti džinsai visdar išlieka aktualūs, tačiau keičiasi jų modelis. Pamirškite įplėšimus ties sėdmenimis, į madą sugrįžta subtilumas. 2017 m. išliks „mom“ tipo džinsai, dekonstruoti, įplėšti ties keliais bei dekoruoti siuvinėjimais.

💕 @sahara_ray @bronte_blampied in Minka 💕

A photo posted by ARE YOU AM I (@areyouami) on Dec 20, 2016 at 7:34am PST

PEČIŲ APNUOGINIMAS

Praėjusią vasarą itin madingos palaidinės su apnuogintais pečiais traukiasi. Panašu, kad jų vietą ruošiasi užimti originalesni sprendimai tokie, kaip dekonstruoti marškiniai (surišami, asimetriško silueto ar išilgintomis rankovėmis).

Last night in Givenchy #ItalianDays

A photo posted by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Dec 9, 2016 at 12:48am PST

ILGO PLAUKO KAILINIAI

Kailinis paltas išlieka madingu. Tačiau keičiasi jo faktūra. Ilgokai savo pozicijų neužleidęs kitiems, ilgo plauko kailis pagaliau ima trumpėti ir pasidabinti ryškiomis spalvomis. Ateinančiais metais madingiausi modeliai bus dažomi net keliomis spalvomis, o paltai atrodys tarytum sudaigstyti iš skirtingų dalių.

ŠIRDIES FORMOS PALTAS

Taip, pasirodo 2016 m. buvo ir tokia keista tendencija! Tokios įžimybės, kaip atlikėja Rihanna, modelis Kendall Jenner, mados ikona Miroslava Duma ir kitos neatsispyrė šiems, širdies formos „Saint Laurent“ mados namų sukurtiems kailiniams.

LOGOTIPAI

Mados namų „Gucci“ vardu ir logotipu, iki skausmo žinomas „Dolce & Gabanna“ raidžių derinys, kuris puikuojasi ant marškinėlių, diržo sagties, rankinės ar... apatinių kraštelio.

GLAUSTINUKĖS

Ko gero, nė viena mergina ar moteris sutiks, kad šis rūbas yra vienas patogiausių ir universaliausių. Jis ne tik patogus, garderobui suteikiantis išskirtinumo, bet ir dailiai išryškina jūsų figūros linkius. Tačiau glaustinukių tendencija per ilgai užsibuvo populiariausiųjų tarpe, o vietoje jų karaliaus išdidinto ir dekonstruoto tūrio rūbai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)