Dar neatėjus 2017 m. buvo galima pastebėti, kad būsima madingaja spalva dekoruotus rūbus laikas nuo laiko vilkėti pasirenka ne tik karališkųjų šeimų atstovai, bet ir kitos įžimybės.

Naujų metų išvakarėse paskelbus, kokia spalva taps didžiausia visų metų tendencija, kuri atsikartos kone visose dizaino srityse. Štai jau gerokai anksčiau, mados savaičių metu, kuomet buvo pristatomos 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos, dizaineriai išdavė paslaptį, ant podiumo parodydami ryškiaspalvius derinius.

Ateinančiais metais pačia madingiausia paskelbta šviesiai žalia (angl. Greenery) spalva. Dėmesys gamtai, natūralūs atspalviai, atsigręžimas į ekologiją ir jos idėjas - visa tai netrukus persikels ant dizaino objektų, o tuo pačiu ir mados.

Štai dar rugsėjo mėnesį mados namai „Balenciaga“ pristatė naujausią 2017 m. pavasario-vasaros kolekciją, kurioje tikrai netruko ryškių spalvų, kartu ir žalios. Šią tendenciją pasigavo ir „Lacoste“ bei „Emilio Pucci“ dizaineriai, o pirmuosius šios spalvos motyvus galėjai pamatyti ne tik stilingų mados savaičių lankytojų, bet ir pačios Anglijos karalienės oficialioje aprangoje.

Kaip derinti tokią ryškią spalvą savo garderobe, kad neatrodytumei juokingai, bet stilingai?

DRĄSESNĖMS

Jeigu visgi esate iš tų, kurios nebijo drąsesnių sprendimų ir stiliaus eksperimentų, rinkitės žalios spalvos švarkelį, elegantišką suknelę, pieštuko silueto sijoną ar klasikinio stiliaus kelnes bei derinkite kartu su kitos spalvos drabužiais. Geriausias derinimo variantas - su balta arba kitais ryškiais atspalviais (rožine, raudona, geltona). Įspūdingai atrodys midi ilgio paltukas, dėvimas prie minimalistinio stiliiaus juodų drabužių.

SUBTILESNĖMS

Mėgstančioms subtilesnį įvaizdį ir nuosaikesnes spalvas, tačiau nenorinčioms atitrūkti nuo naujausių mados vėjų, patariama rinktis 1 ar 2 žalius aksesuarus. Tai gali būti mini rankinė, permesta per petį, itin madingi ilgaauliai virš kelių, kokius sukūrė mados namai "Balenciaga", jaukus šalikėlis, o gal netgi spalvoto kailio apykaklė. Laisvė improvizacijai!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)