Nuo interjero detalių iki stilingų šlepečių

Kaip rašoma pranešime, į Lietuvą veržiasi praktiškų dovanų tendencijos: vis populiariau tampa didžiųjų švenčių proga palepinti artimuosius ne tik gražiomis, bet ir naudingomis dovanomis. Reaguojant į naujas dovanų madas, Kauno Sporto Halėje organizuojama netradicinė Kalėdų mugė, kurioje stilingų dovanų idėjomis dalinsis drabužių, papuošalų, rankų darbo aksesuarų, interjero ir buities detalių gamintojai.

„Sjgoods“ siūlys odines rankų darbo kuprines, rankines ir pinigines, gaminamas su minimalistine perspektyva. Kad šią žiemą nebūtų šalta lietuvių vilnos kūrėjai ir gamintojai suteiks galimybę įsigyti magiškomis rankomis pagamintus paltukus bei šalikus. Akis trauks „CandyFoxx“ papuošalai, primenantys įvairiaspalvius saldainius. Subtilaus stiliaus mėgėjus džiugins „Amullete“, kurios asortimente rasite moteriškų drabužių, suknelių, paltų.

Šildančias dovanas atrasti padės „LuLu“ su natūralios odos, rankų darbo mokasinais kūdikiams ir vaikams bei natūralaus avikailio šlepetėmis suaugusiems. Patogumą ir praktiškumą vertinančias moteris galėsite apdovanoti „MONI Knitting“ kūriniais, skirtais miesto moteriai, žinančiai, ko nori. Mylintiems natūralumą dovanų taip pat nestigs – „Freshdeli“ aromaterapinių žvakių gamintojai pristatys žvakes, kurių gamyboje naudojami tik 100 proc. natūralūs eteriniai aliejai, dermatologiškai patikrintas natūralus sojų pupelių vaškas. Ir tai vos keletas iš daugiau kaip 100 vardų, kuriuos gruodžio 17-18 dienomis sutiksite Kauno Sporto Halėje!

Sporto Halė virs tikru kalėdinių dovanų miesteliu

Pamirškite šaltą ir minimalistinę Kauno Sporto Halę. Mugės metu Sporto Halė virs jaukiu Kalėdų miesteliu po stogu, kur šventinę atmosferą kurs kalėdinė muzika, kalėdinės lemputės ir stilingi papuošimai. Visi norintys galės sudalyvauti nemokamoje šventinėje fotosesijoje. O mažųjų mugės svečių čia lauks Kalėdinės saldainių dirbtuvėlės. Tačiau svarbiausia, kad „DESIGN FOR LIFE“ mugėje galėsite rasti išskirtinių dovanų sau ir artimiesiems, kurių nerasite nė vienoje standartinėje parduotuvėje.

Jūsų taip pat lauks išskirtinai palankios kainos: organizatorių susitarimu mugėje parduodamiems gaminiams bus taikomos nuolaidos iki 30 ar net 50 proc. Gamintojų įvairovė labai plati, todėl stilingų dovanų ras visi – tiek ieškantys optimalios kainos pasiūlymų, tiek prabangių namų ar aprangos aksesuarų.

Kokios Kalėdos be stebuklų? „DESIGN FOR LIFE“ lankytojus stebins netikėtos dovanos ir loterijos. Kartu galėsite ne tik nusipirkti, bet ir užsisakyti norimus gaminius pagal individualius pageidavimus. Be to, mugėje dalyvausiantys profesionalūs aksesuarų gamintojai, siuvėjai, dizaineriai mielai pakonsultuos individualiais figūros ir dabartinių mados tendencijų klausimais.

Rojus ne tik moterims, bet ir vyrams

„DESIGN FOR LIFE“ apsilankyti ir įsigyti dovanų sau ir brangiems žmonėms kviečia ir vyrus. Mugėje rasite bliuzonų, aprangos detalių, papuošalų, pižamų puikiai tinkančių tiek vyrams, tiek moterims, tiek vaikams. Už itin palankias kainas įsigyti galėsite populiarumą pelniusias SESE braletes, kurios gali tapti puikia dovana ne tik mylimai moteriai, bet ir vyro akims.

Stilingų dovanų ieškotojai, susitinkame Kauno Sporto Halėje gruodžio 17-18 dienomis! Patrauklios kainos ir išskirtiniai aprangos bei namų interjero aksesuarai – nuo unikalių staliukų iki rankų darbo auskariukų ar drabužėlių augintiniams – viskas Jūsų laukia mugėje „DESIGN FOR LIFE“. Gruodžio 17 d. 11-18 val., gruodžio 18 d. 11-16 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)