Stilistai vieningai sutaria, kad ryškiausias šios žiemos garderobo akcentas turėtų būti paltas. Jis turi būti ne tik praktiškas ir šildyti žvarbiu oru, bet ir būti pastebimas! Todėl svarbus tampa ne jo siluetas ar stilius, bet spalva. Nepatikėsite, kokio kolorito paltas yra įvardinamas kaip „must have“ modelis!

Vasaros sezonui labiau tinkanti spalva persikelia ant šiltų žieminių drabužių. Ryški fuksijų arba „barbių“ rožinė - pati madingiausia. Tokio akį traukiančio sprendimo nebijo naujausių tendencijų besivaikačios madistės, o mados savaičių metu jau galėjai išvysti jas pasipuošusias tokiais modeliais.

Dekoruotas ilgo plauko kailiu, blizgiu lako paviršiumi ar pasiūtas iš striukinio audinio - tai nėra svarbu. Svarbiausia išlieka spalva. Tam, kad tokį paltą nebūtų sudėtinga priderinti prie likusios aprangos, patariama rinktis vienspalvius, tamsaus kolorito drabužius, o bendrą įvaizdį pagyvinti keletu baltų tonų, pavyzdžiui, proderinti itin madingą baltos spalvos avalynę, klasikinio stiliaus marškinius ar baltą šalį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)