BALETAS

Tai lengvai krintantys šilkiniai ar perregimi audiniai, subtilios draperijos ir elementai, matomi balerinų aprangoje: plazdantys sijonai, triko, puantai, kaspinai. Šiai tendencijai būdinga švelni spalvų paletė: pasteliniai rausvi, rusvi, smėlio, alyviniai atspalviai.

Vida Press nuotr.

Bene madingiausias derinys kasdienai - plazdantis midi ilgio sijonas ir prigludęs golfas, primenantis balerinų triko. Šventei tiktų romantiška ilgesnė suknelė, dekoruota nėriniais ar siūta iš prabangaus besiplaikstančio šilko. Prie subtilios kokteilinės suknutės derinkite ir švelnų romantišką makiažą. Jis pabrėš aprangos lengvumą, jausmingumą, įvaizdis atrodys vientisas.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

DVARAS

Didikų laikus menanti tendencija išsiskiria raukinių gausa, klostėmis ir dekoratyvumu. Tai elegantiškos žemę siekiančios suknelės, midi ilgio gausiai raukti sijonai, platėjantys rankogaliai, apykaklaitės ir akcentuotas liemuo. Sezono hitas - aksomas - idealiai atspindi dvarų prabangą.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Šventiniame garderobe kaipmat pritaikysite elegantišką baltą palaidinę po kaklu rišamą kaspinu. Taip pat prašmatnų aksominį švarką arba santūrią ilgą suknelę. Puiku, jei suknią rinksitės solidžios tamsios spalvos. Tiktų juoda, bordo, tamsiai mėlyna, smaragdų ar baklažanų atspalvio. Tokia ne tik atrodys prašmatniau, bet ir bus praktiškesnė - sukursite ne vieną naujai atrodantį derinį.

Vida Press nuotr.

KLOSTĖS

Nepamirškite klosčių ir gofruoto audinio - tai Antikos laikus menanti mada. Smulkutės klostelės romantizuoja įvaizdį, dailiai pabrėžia moteriškas formas.

Vida Press nuotr.

Šįmet itin madingi metallic efekto klostuoti midi sijonai, jie puikiai tiks vakarėliui. Prie žvilgaus sijono vilkėkite šilkinę arba aksominę naktinukų tipo palaidinę, klasikinį griežtesnių linijų švarką. Atrodysite gundančiai, jei prie tokio ansamblio avėsite elegantiškus batelius aukštu plonu kulnu.

La Presse/Scanpix nuotr.

La Presse/Scanpix nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją