Nuo 1996 m. vykstantis šou šiemet subūrė žymiausias ir gražiausias moteris. Naujausios kolekcijos apatinius demonstravo seserys Gigi ir Bella Hadid, besilaukianti Irina Shayk, Kendall Jenner, Taylor Hill, Sara Sampaio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Joan Smalls, Elsa Hosk ir daugelis kitų. Tuo tarpu šiais metais net 3 milijonų vertės, smaragdais ir deimantais nusagstytą „Fantasy Bra“ liemenėlę pristatė modelis Jasmine Tookes.

Viso šou metu buvo pristatyta keliasdešimt skirtingų drabužių, o jų stilius varijavo nuo sportinio, orientalistinio iki etno. Modelių nugaras puošė kelių metrų ilgio sparnai, kuriems sukurti prireikė nuo 30 iki 400 val.

Įstabiame renginyje kraują kaitino ne tik tobulų figūrų modeliai, bet ir koncertavę atlikėjai tokie, kaip Lady Gaga, Bruno Mars, grupė „The Weekend“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)