LANGELIAI

2016-2017 m. šaltąjį sezoną langeliai sumirga įvairiausiais dydžiais, spalvomis, madingos ko ne visos variacijos. Tai vienas universaliausių raštų - langeliai puikiai tinka tiek darbo, tiek laisvalaikio aprangai. Nesuklysite įsigijusi šiltą languotą paltą, klasikinio stiliaus kelnes ar elegantišką švarką.

Vida Press nuotr.

MANGO, ZARA, H&M, gamintojų nuotr.

ŠEVRONAS

Ševronas kaip ir langeliai gali atrodyti ne tik žaismingai, bet ir subtiliai. Šįmet ypač madingas stambintas ir fragmentuotas ševronas - ritmiškai pasikartojantys zigzago motyvai. Suteikite įvaizdžiui išskirtinumo kontrastingų spalvų zigzagais margintu paltu, suknele ar kailiniais. Jei norėsis intensyvumą prislopiti, ševrono raštą derinkite su neutraliais vienspalviais drabužiais, jei akcentuoti - su ryškiaspalviais, skulptūriškų siluetų.

Vida Press nuotr.

H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

LEOPARDAS

Leopardas iš rudens persikelia į žiemos tendencijas. Tiesa, šįmet jis šis raštas spalvingesnis nei anksčiau. Vyrauja ne tik įprastas rusvai juodas variantas, bet ir pilki, rausvi, kitų ryškesnių ar tamsesnių spalvų variantai. "Must have" žiemos pirkinys - leopardų kailio raštu marginti kailiniai arba paltas.

Vida Press nuotr.

MANGO, ZARA, H&M, gamintojų nuotr.

LAUŽYTI KVADRATAI

Kad ir kaip vadintumėte šį marginimą - gaidžio pėdele, vištos kojele ar skaliko dantimis - jį verta įsidėmėti. Iš laužytų kvadratų sudėliotas raštas aprangai suteiks solidumo, elegancijos. Tačiau būkite atsargi, gaidžio pėdele marginti drabužiai gali atrodyti senamadiškai. Rinkitės modernius, minimalistinius siluetus arba klasikai priešingą stilių, pavyzdžiui, sportinį ar rokerių.

Vida Press nuotr.

H&M, MANGO, ZARA, gamintojų nuotr.

MELANŽAS

Melanžo siūlais, kai spalvos pereina iš vienos į kitą sukuriamas raštas - dar viena žiemos tendencija. Dažniausiai šį marginimą pamatysite mezginiuose, tačiau neapsiribokite tik megztiniu. Galite įsigyti ir melanžo siūlų suknelę, sijoną, šaliką arba kepurę.

Vida Press nuotr.

MANGO, H&M, gamintojų nuotr.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją