Mados kūrėja Sophie Theallet savo Twitter paskyroje paviešino atvirą laišką, kuriame ji ragina dizainerius atsisakyti rengti būsimąją Jungtinių Amerikos Valstijų pirmąją damą. S. Theallet pareiškimas svarus. Ji net aštuonerius metus rūpinosi Michelle Obamos stiliumi.

Tokį drąsų pareiškimą ir prašymą išsakiusi moteris savo nuomonę argumentuoja teigdama, jog S. Theallet kuriamas prekinis ženklas nepasisako už nelygias teises, rasinę, tautinę ar lytinę diskriminaciją. Pasak dizainerės, ji palaiko įvairovę bei toleranciją visomis prasmėmis. S. Theallet tą patvirtina modeliais pasirinkdama ne tik įvairių tautybių, bet ir plus size tipo moteris. Tuo tarpu, M. Trump vyro ir būsimojo JAV prezidento pasisakymai atspindi jų priešingą požiūrį ir prielankumą diskriminacijai. Todėl ne tik skandalinga Melanios praeitis, bet ir kontraversiška jos vyro Donaldo nuomonė skatina priešišką mados kūrėjų nuomonę pirmosios poros atžvilgiu.

Ar kiti dizaineriai palaikys S. Theallet nuomonę ir paseks jos pėdomis, atsisakydami rengti pirmąją JAV porą?

🌟

A photo posted by sophie theallet (@sophietheallet) on Nov 17, 2016 at 2:12pm PST

#FBF #Readyfor #4thofJuly #MichelleObama in @sophietheallet #BarakObama @michelleobama 💙🌴❤️

A photo posted by sophie theallet (@sophietheallet) on Jul 3, 2015 at 8:11am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)